maanantai 7. lokakuuta 2019

Joulukalentereja 2019


Mä rakastan joulua ja mä rakastan kosmetiikkaa. Joten kosmetiikkajoulukalenteri on täydellinen ratkaisu. Nykyään kalentereita on useita erilaisia, tosin suomeen saa tilattua vain murto-osan niistä. Toki osa on myöskin överikalliita. Seuraavaksi mä haluan esitellä mun omat lempparit ja ne, joissa on loistava hinta-laatusuhde. Esimerkiksi glossyboksin joulukalenterista en voi sanoa juuta enkä jaata, sillä suomiversiota ei ole julkaistu. Mutten usko sen olevan hintansa arvoinen. Ja jos sisältö on sama kuin ruotsin kalenterissa, olen erittäin onnellinen etten tilannut sitä. Tosiaan, mä haluan ehdottomasti tietää sisällön, ennen ostopäätöstä. Toki siinä menee se yllätys pilalle, mutta mä en halua maksaa kalenterista, jonka sisältö ei miellytä. Eriasia jos tietää tykkäävänsä, sanotaanko vaikka kaikista cliniquen tuotteista, on silloin heidän joulukalenterinsa oiva vaihtoehto. Mutta monissa kalentereissa on tuotteita useilta merkeiltä sekaisin. Ja ite haluan nähdä mistä kalenterin arvo koostuu. Esimerkiksi cult beautyn joulukalenteri maksaa yli 200 euroa, mä todellakin halun nähdä mitä siihen hintaan ostan. Koska 200 euroa on aivan helvatisti rahaa. Mutta, jos tykkäät yllätyksistä, älä lue pidemmälle. Mä tulen spoilaamaan paljon, joten lopeta se lukeminen tähän. Jos jatkat, niin sua on ainakin varoitettu.Kuvat kalenterien sisällöstä löytää linkkien takaa, lukuunottamatta muutamaa poikkeusta.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Alle 50e kalenterit:

Kuva: Kosmetik4less.de
Essence, 24.95e Kosmetik4less.de ja 29,50e Lyko.fi

Essence, laatua pikkurahalla. Essence on tunnettu oikeasti laadukkaista meikeistä, joita ei todellakaan ole hinnalla pilattu, joten siksi tämä kalenteri pääsi myös omalle listalle. Kalenteri on tilattavissa jo nyt, kosmetikk4less.de sivustolla ja uskoisin myös, että nämä tulee myyntiin Tokmannille lokakuun puolella, jos ei halua tilata. Essencen tämän vuoden kalenteri on vähän erimallinen kuin muut ja ainakin omasta mielestäni tosi kaunis.  Tykkään myös enemmän näistä pikkulaatikoista, kuin niistä auki revittävistä kalentereista. Plus jokaisessa laatikossa on pieni mietelause, mikä on kiva lisä. Meikkituotteita on 8, kynsilakkoja 6 ja tämän lisäksi on ainakin puuteripaperia, rannekoru ja kylpypommi. Näiden tuotteiden lisäksi löytyy ilmeisesti kynsikoristeitta, viila ja muita härpäkkeitä. Kuulostaa tylsältä ja härpäkkeet ovat yleensä ”turhia”, mutta kokonaisuutena kalenteri on oikein kiva. Toki, jos et tykkää kynsilakoista, en suosittele. Kaikki kynsilakat kylläkin ovat erittäin kauniita ja talveen sopivia sävyjä. Meikkituotteet myöskin vaikuttivat kaikki loistavilta, sellaisilta, joita voi käyttää ympäri vuoden, arkena sekä juhlissa. Arvoa tällä kalenterilla on reipas 40euroa, ehkä 45e. Tämän kalenterin ostaisin nuorelle, mutten itselleni. Puhutaan eurosta tai parista per tuote. Kalenteri ei ole paras, mutta tiedän essencen kiinnostavan monia.

Kuva: Lyko.fi
W7 Beauty Blast Advent Calender 28,50e Lyko.fi
Jos haluat pelkästään meikkejä, eikä pienet koot haittaa. Kalenteri sisältää ison kasan nestemäisiä huulipunia sekä huulikiiltoja, mutta, niiden koko on mini. Kaikki ne ovat kooltaan 1.5ml eli tosi pikkusia. Kaiken kaikkiaan kalenteri sisältää monipuolisesti meikkejä laidasta laitaan. Minituotteet ovat siitä kivoja, että ne (ehkä) saa kulutettua loppuun. Silti suosittelisin tätä enemmän nuorelle.
Kuva: Lyko.fi

Nobrand bath and body 23,50e Lyko.fi
Kalenteri, joka sisältää erilaisia suihkusaippuoita, tuoksuja ja rasvoja. Tai no, sisältää myös yhden huulikiillon. Sopii varmasti kosmetiikasta kiinnostuneelle, joka ei tarvitse meikkejä. Sopii myös lapselle, jota kosmetiikka kiinnostaa ja meikit eivät vielä ole niin ajankohtaisia. Tuotteet ovat kaikki sinetöityjä, joten ei tarvitse pelätä minkään vuotaneen. Kalenteri sisältää tuotteita päästä varpaisiin, eli tämän kohdalla ei tarvitse pelätä, että saisi 10 saippuaa ja muutaman kasvorasvan. Tuotteissa on nätit pakkaukset, mikä on kiva juttu. Eihän ulkonäkö vaikuta tuotteen toimivuuteen, mutta omaan ostopäätökseen tuotteen ulkonäkö usein silti vaikuttaa. kalenteri on edullisuuteensa nähden erinomainen.

Kuva: Dermosil.fi
Dermosil joulukalenteri 42,50e Dermosil.fi
Ihan supersöpö kalenteri. Sisältöä en löydä mistään, mutta dermosilin tietäen, uskon sisällön olevan hyvä. Harvemmin dermosililta törmää tuotteeseen, joka ei tule käyttöön. Arvo ja sisältö siis toistaiseksi tuntematon. Tulee myyntiin 24.10.

Kuva: Kicks.fi
Kicks 44.90e, kicks.fi

Arvoksi kerrotaan 140e ja se on jo ihan mukava summa. Siitä ja kalenterin arvon kertomisesta heti plussapisteet kicksille. Mutta se sisältö, eeeeeh, en tiedä. Kuvasta näkee, että meikkituotteita on kolme ja kynsilakkoja 3. Suurin osa lopuista on erilaisia härpäkkeitä, on muun muassa hiusdonitsia, pinnejä ja pinsetit. Muutamia ihonhoitoon liittyviä tuotteita kalenterissa on myös, joten sinänsä sisältö on monipuolinen. Sisältö on käytännöllinen ja voisin kuvitella tämän olevan loistava teini-ikäiselle. Miia 15vee olisi ollut superonnellinen tästä kalenterista. Tämä sopisi myös ihmiselle, jolla ei ole valtavat määrät kosmetiikkaa, siihen liittyviä hilavitkuttimia ja tykkää käytännöllisyydestä. Itselle en näe tästä olevan niin paljon iloa, että maksaisin siitä 44.90e. Vaikka tuotteiden arvo olisikin 140e, kaipaan itse enemmän kosmetiikkaa ja vähemmän niitä härpäkkeitä.




DIY kalenterit

 

Catrice DIY 34.95e Kosmetik4less.de

Mä en itse ole kokeillut catricen meikkejä, mutta niitä on kehuttu todella paljon. Kyseessä on Essencen sisarmeikki, ihan inan kalliimpi kylläkin. Tämäkin on ennakko myynnissä kosmetik4less.de sivustolla ja tulee todennäköisesti myyntiin cittareihin. Catricen kalenteri on samanlainen kuin viime vuonna ja kyseessä on tee-se-itse-kalenteri. Tuotteet ovat paketissa irrallaan ja mukana tulee 24 pussukkaa/laatikkoa joihin ne pakataan. Jos tämän haluaa pitää itsellään yllätyksenä, täytyy pyytää jonkun muun pakkaamaan ne. En myöskään tykkää, että paketin kyljessä on iso kuva, jossa on kaikista tuotteista kuva. Harmittaa niiden puolesta, jotka eivät haluaisi tietää sisältöä etukäteen, sillä tämän kalenterin kanssa se on mahdotonta. Tämän kalenterin sisältö vaikuttaa kivalta ja jos et pidä yllätyksistä, tämä on oiva vaihtoehto. Sisällön arvoa ei ilmoiteta.

Kuva: Kosmetik4less.de
 
Kuva: Kosmetik4less.de
Essence DIY 19,95e kosmetik4less.de ja 24,50e Lyko.fi
Taas tällainen tee-se-itse-kalenteri, mutta suosittelen ostamaan tämän tyttärelle, siskolle tai vaikkapa tyttöystävälle. Sisältö on hintaansa nähden erinomainen ja yllätys säilyy, kun pakkaat ja numeroit ne valmiiksi. Toki, tässäkin on paljon kynsilakkoja, eli ei ehkä ihmiselle, joka ei niitä käytä. Onneksi essencen kynsilakat on hyviä, niin niitä tulee käytettyä. Sisältää muun muassa 3 erilaista palettia, glitteriä ja huulipunia. En ymmärrä, miten näin edulliseen kalenteriin on saatu näin loistava sisältö. Tämä on todella loistava kalenteri, suosittelen! Löysin tämän vielä sattumalta, mutta onneksi.


Sitten siirrytään niihin, joissa kaikissa on loistava sisältö ja ovat silti hinnaltaan alle 100e. Se on ainakin henkilökohtainen kipurajani kosmekalenterin hintana.

Rituals The Ritual Of Advent Calender 65,90e kicks.fi, rituals.fi ja 61,50e lyko.fi
Ritualsin tuotteet tuoksuu niin hyvälle, että ehkä pakko hankkia tämä pelkästään jo siksi. Tuotteet ovat kaikki hyvän kokoisia, pienimpänä on kaksi ampullia. Sisältää myös 4 kynttilää ja itse rakastan tuoksukynttilöitä, vaikka kosmetiikkakalenterissa ne on erikoinen lisä. Tuoksuvien tuotteiden rakastajalle tämä on loistava valinta. Arvoa tällä on 133e, ei huono, mutta ei myöskään paras arvo. Silti tämä on yksi niistä, jonka ehdottomasti aion tilata itselleni.

Asos 78.99e asos.com

Tämä on mun henkilökohtainen lemppari ja itseasiassa tämä saapuikin jo mulle. Kalenteri on 100% kierrätettävä ja boksi itsessään on juuri kätevän kokoinen säilytyslaatikoksi, siis joulun jälkeen tietenkin. Ulkonäöltään tämä kalenteri on sen verran ei-jouluinen, että sopii jopa paatuneelle crinchille. Ja kyllä, rakas paras ystäväni, tarkoitan sinua. Mä en löydä mistään sisällölle luvattua arvoa, mutta muistelisin sen olevan yli 200e, jostain luin jopa yli 300e. Tästä mulla on oma postaus, kannattaa käydä kurkkaamassa se tästä.
Kuva: Lookfantastic.fi

Lookfantastic 89e Lookfantastic.fi
Arvoksi luvataan järkyttävän suuri summa, 455e. Harkitsen tämänkin tilaamista vielä, sillä sisältö on loistava, muutamaa pikku poikkeusta lukuun ottamatta. Sillä osa kalenterin tuotteista on tuttuja mun kuukausiboksista. Ja ei, ne tuotteet ei missään nimessä ole huonoja. Tämäkin kalenteri sisältää Elemiksen voiteen sekä avantin yövoiteen. Niiden yhteis arvo on yhteensä vähintään 150e. Joten kahdella tuotteella on melkein tuplattu kalenterin arvo. Kolmas superkallis tuote, 5millilitran seerumi, on arvoltaan abauttirallaa 50e. Ja näin meillä on kasassa jo 200e, pelkästään kolmella tuotteella. Jollen tilaisi beauty boksia, tilaisin ehdottomasti, hetkeäkään epäröimättä tämän. Suosittelen tätä ehdottomasti, tätä on vielä jäljellä mutten turhaan odottelisi kauempaa.

Kuva: Kicks.fi
Clinique 89e kicks.fi
Loistava henkilölle, joka rakastaa cliniquen tuotteita tai on kiinnostunut kokeilemaan niitä. Sisältää tuotteita laidasta laitaan ja arvoksi sanotaan 250e. Kalenteri sopii monen ikäisille. Voisin kuvitella tämä kalenterin itselleni, että äidilleni. Yritin itseasiassa yllyttää äitini ostamaan tämän, mutta ei hän kuulemma tarvitse, sillä tyttärensä tuo hänelle tarpeeksi kosmetiikkaa. Harvemmin mua itseäni miellyttää nämä kalenterit, jotka sisälttävät yhden brändin tuotteita, mutta tässä kalenterissa on kaikki kohdallaan. Erilaisia tuotteita ja juuri sen kokoisina, että voi kokeilla mikä sopii itselle.
Kuva: Feelunique.com

Feelunique 24 Day Beauty 94,80e Feelunique.com
Taas kalenteri, jossa tuotteita eri merkeiltä ja arvo yli 250puntaa. Mielenkiintoisimmista tuotteina tässä on Huda beautyn luomiväripaletti, joka sisältää 9 kaunista sävyä. Meikkituotteita tässä on seitsemän, jos irtoripsiä ei lasketa mukaan. Eli mukavan monipuolinen sisältö, sisältäen vähän kasvoille, vartalolle sekä hiuksille. Kynsille tässä kalenterissa ei ole mitään. Häviää kyllä Asoksen ja Lookfantatsicin kalentereille. Ennakkotilattavissa nyt.

Kuva:  Thebodyshop.fi
The body shop Dream big this christmas deluxe 99e Thebodyshop.fi ja liikkeet
Body shopilta tuli tänä vuonna 3 erihintaista kalenteria, joista tähän valitsin keskimmäisen. Itse aion todennäköisesti ostaa sen kalleimman kalenterin, mutta ensin olin varma, että ostan tämän. Meikkituotteita kalenterissa on 1 ja se on huulikiilto. Kalenterin ainoat miinukset tulee omalla kohdalla kylpyporeista, kynsiviilasta ja pesukukasta. Kylpytuotteet ovat siitä hankala, sillä aika harvalla suomalaisella on kylpyammetta. Kynsiviila ja pesukukka taas tuntuu ”halvoilta”, kalenterin hintaansa nähden. Mieluummin olisin lisännyt esimerkiksi käsidesin sekä huulirasvan tilalle. Parasta kalenterissa on täysikokoiset shampoo ja hoitoaine, sekä kangasnaamiot. Näin kalenterin arvoa olisi saatu ylemmäs, sillä nyt arvo on ”vain” 191,90e. Toisaalta body shop on varmaan ainut merkki, jonka kohdalla olen valmis tinkimään arvosta. Tuotteet ovat kuitenkin erittäin laadukkaita ja eläinkokeettomia. Vaikka nyt tähän esittelyyn otin vain tämän deluxen, kaikki kolme on loistavia valintoja.


Huh, siinä oli iso kasa kalentereja purettuna pienenpiin osiin. Paljon jäi vielä kalentereita tämän postauksen ulkopuolelle, mutta tässä on esiteltynä mielestäni parhaat. Jos haluat tietää jostain tietystä kalenterista, kysy.



3 kommenttia:

  1. Hirveästi on kyllä markkinoilla valinnanvaraa tänä vuonna. Mä en syty jotenkin tuosta LF kalenterista kun suurin osa tuotteista on vuoden aikana tullut heidän kauneusbokseissa tai tilaajalahjoista. Jos cult beauty ei maksaisi niin älyttömästi niin ostaisin sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia en itsekään tilannut tota LF kalenteria.. Liikaa tuttuja tuotteita. Ja joo, cult beauty on liian kallis. 😅

      Poista

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...