lauantai 5. lokakuuta 2019

Asos joulukalenteri 2019 unboxing



Lopeta lukeminen tähän, jos et halua tietää mitä kaikkea Asoksen joulukalenteri sisälsi. Kalenteri maksaa 78.99e ja arvo on moninkertainen. Tässä postauksessa luettelen kaikki tuotteet noin arvoineen. Hinnat olen laskenut täysikokoisen tuotteen mukaan ja olen pyöristänyt niitä aina muutamia senttejä alaspäin. Eli arvo on siis suuntaa antava, ei totuus. Laitan myös linkit jokaiseen tuotteeseen, mistä otin hinnan ja tuotteen tiedot. Tästä tulee pitkä postaus, joten ota kuppi kahvia/teetä ja katsotaan miltä tämän vuoden kalenteri näytti.


Ulkonäkö ei tosiaan ole jouluinen, mutta käytännöllisyydestä iso plussa. Laatikko on 100% kierrätettävä, jollet keksi laatikolle käyttöä.

1.    Origins super spot remover 10ml 18e
Tämä tuote yllätti, sillä 10ml on täysikokoinen tuote. Kyseessä on siis tuote epäpuhtauksille. Levitetään tarvittavalle alueella ja tuote nopeuttaa parantumista ja vähentää punoitusta. Saatavilla mm. Kicks.fi

2.      Wet brush mini
Wet brush on siis märille hiuksille tarkoitettu hiusharja ja kalenterissa tuli sen miniversio. Tälle en löytänyt hintaa euroissa, mutta cultbeautyn sivuilla hinta on 6.99£ eli euroissa noin 7.90e. Riippuen kurssista ja muutenkin eurohinta voi tietyillä sivustoilla olla eri.

3.      Emma Hardie protect & prime SPF 30 15ml noin 19.60e
Taas, hinta yllätti. Normaalikokoinen 50ml purkki maksaa Lookfantasticin sivuilla 65.95e. Voide lupaa kosteuttaa, häivyttää pieniä juonteita ja antaa hyvän pohjan meikille. Sisältää tosiaan suojakertoimen 30 ja lupaa suojata ihoa saasteilta. 

4.      RITUALS the ritual of holi body cream 100ml 6.90e
Taas täysikokoinen tuote. Ritualsin tuotteet tuoksuu todella vahvasti, eikä tämäkään tee poikkeusta. Tuoksuina tässä voiteessa on flamingonkukka ja pinkki greippi. Pehmeä, puuterinen tuoksu. Hinta otettu Ritualsin omilta sivuilta.

5.      Sand & sky Australian pink clay mask 10g 9.30e
Instagramista tuttu tuote. Tätä saa tilattua Asoksen sivuilta, mutta hinta hirvittää. Täysikokoinen tuote, 60 grammaa, maksaa 55.99e. Hinta toki sisältää siveltimen, mutta silti. Härrekyyd, tällä hinnalla saa esimerkiksi revolutionbeautyn sivuilta kuusi (6) erilaista kasvonaamiota. Kokeilen kyllä mielelläni, mutta ei, hinta on liikaa. 

6.      Mane´n tail shampoo ja hoitoaine 60ml/kpl noin 1.25e
En tiedä, mut mun mielestä tässä on mielenkiintoinen kaksikko. Alun perin tarkoitettu hevosille, mutta nykyään käytössä myös ihmisille. Näitä myydään suht isoissa purnukoissa, cocopandalta löytyy 800ml 17.95e ja horze.fi 946ml 19.95e sekä 3.7 litraa 49.95e. Jos tuon isoimman purkin mukaan lasketaan näiden kahden pikkupullon arvo, jää summaksi 0.81e.

7.      The ordinary hyaluronic acid 2% + B5 30ml noin 7e
Jes, taas täysikokoinen tuote. Ja kyseessä on vielä supersuosittu seerumi, joka nykyään löytyy monen
ihonhoidosta. Erittäin kosteuttava ja ei todellakaan hinnalla pilattu.  Tätä löytyy monesta nettikaupasta ja hinnat vaihtelevat 6.75e ja 9.50e välillä. Beautybaysta saa tilattua muuten tätä 60ml jättikoon hintaan 12.75e.

8.      Sleek i-Divine Au naturel luomiväripaletti 12.49e
Täysikokoinen luomiväripaletti, jossa 12 neutraalia, toisiinsa sopivaa sävyä. Sopivasti sekä mattaisia että shimmerisiä sävyjä. Sleekin omien sivujen mukaan tämä paletti on yksi parhaiten myydyistä. Tämä on mulle ensimmäinen luomiväripaletti merkiltä, mutta näitä on kehuttu loistaviksi hintalaatu-suhteeltaan. Vaikken yleensä näin luonnollisten sävyjen ystävä olekaan, miellyttää tämä paletti silti. Hinta on asoksen sivuilta, mutta siellä tuote on loppuunmyyty.

9.      Philip Kingsley daily damage defence 60ml 14.99e
Miksi 15 euroa hiuksiin jätettävästä, 60ml hoitoaineesta kuulostaa kalliilta? ” Philip Kingsleyn yksi tunnetuimmista tuotteista on "Elasticizer", jonka avulla merkki on voittanut palkintoja sekä tullut tunnetuksi.” Edellinen teksti on lainattu, muiden tietojen lisäksi, Boozt.com sivustolta. Mä olen kokeillut mielestäni tuota Elasticizeriä, mutten muista sen olleen mitenkään erityinen. Tosin, voin muistaa myös väärin. Takaisin hoitosuihkeeseen. Suihke lupaa lisätä hiusten elastisuutta, suojata sitä päivittäiseltä kuumakäsittelyltä ja suojata ilmastolta. Hoitaa myös hiuksia ja lisää kiiltoa.


10.      Oskia london renaissance cleansing gel 35ml 14e
Punertava puhdistusgeeli, joka hierotaan kuiville kasvoille ja poistetaan joko kostealla liinalla tai lämpimällä vedellä. Poistaa meikin jättäen ihon kosteutetuksi. Tykkään. Tuotetta myydään tässä pienemmässäkin koossa beautybayn sivuilla.

11.      NARS velvet matte lip pencil noin 19.40e
Saatavilla täysikokoisena Asos.com hintaan 30,99e.

12.      Elemis pro-collagen marine cream 30ml 63.95e

Erittäin kehuttu kasvovoide, joka lupaa kosteuttaa ja hävittää pieniä juonteita. Elemiksen tuotteet on loistavia, joten odotukset tämänkin suhteen on korkeella. Tuote on täysikokoinen ja tilattavissa Lookfantasticilta.

13.      Yesto cucumbers soothing facial vipes 10kpl 2.95e
Puhdistusliinat ovat aina kivoja. Tällaisen pienemmän paketin nappaan yleensä laukkuun, jos menen shoppailemaan. Näillä saa kätevästi swatchit pyyhittyä käsistä. Toki meikatessa sekä reissussa nämä on yleensä tarpeeseen. Itse merkistä ei ole kokemusta. Näistä on myös toinen versio joissain kalentereissa ja se on tomatos detoxifying-versio. Näitä liinoja myy täysikokoisessa paketissa muun muassa sokos.fi

14.      Crayola beauty face crayon Green 12.49e
Näitä on liikkeellä eri värejä, mm. vihreä, sininen ja harmaa. Kyseessä on meikkikynä, joka soveltuu huulille, poskille ja silmille. Näitä saa tilattua Asoksen sivuilta.


15.      Spectrum mini pink fan brush A10 noin. 5.60e
Suloinen, suht pieni viuhkasivellin.Tilattavissa spectrumcollections.eu

16.      Regenerate hammastahna 14ml 2.20e
Hammastahnaa. Tiedän, että monelle hammastahna kuukausibokseissa ja vastaavissa on punainen vaate. Positiivista on se, että kyseessä ei ole mikään perus pepsodentti. Tahna lupaa korjata kiillettä säännöllisellä käytöllä, jos suomennokseni meni oikein. Täysikokoinen. 75ml, maksaa lookfantasticin sivuilla 11.95e. 

17.      First aid beauty face cleanser 56.7g noin 10e
Beauty bokseista tuttu merkki. Sopii kuivalle, normaalille sekä sekaiholle. Lupaa kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Tätä myydään myös kahdessa eri koossa, joista tämä on pienempi. Tuote ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten parabeeneja tai sulfaatteja. Hinta on sephoran sivuilla on 11$.

 
18.   Deep sleep pillow spray 10ml noin 3e
Thisworksilla on mielenkiintoisia tuotteita ja tätä kyseistä suihketta olen pyöritellyt usein ostoskorissa. Pari suihkausta illalla tyynyyn ja sen pitäisi auttaa nukahtamaan nopeammin. Tuoksuu vahvasti laventelin ja kamomillan sekoitukselta, mutta se on ehkä se tämän suihkeen juttu, sillä kyseiset tuoksut tunnetusti auttavat rentoutumaan. Tuoksu sisältää 100% eteerisiä öljyjä. Täysikokoinen maksaa feeluniquella 23.40e.

19.   Dr. Jart facial mask 5.95e
Kangasnaamiot ovat aina kivoja, harvemmin törmää huonoon sellaiseen. Sheetmaskit on, ainakin siis mulle, sellainen joka viikkoinen pika-kauneushoito. Tämä naamio lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Lookfantastic.fi

20.   My-Clarins Re-charge relaxing sleep mask 15ml noin 8e
Yönaamiot, talvi-ihon pelastus. My-clarins tuotteet ovat tehty alle 30-vuotiaille. Itse naamio lupaa paljon ja vähän päälle. ” Alppiruusu-uute suojaa ja stimuloi lysosomeja, mikä parantaa solujen detoksifikaatiota.” Lainaus suoraan Kicks.fi. Mitä ovat lysomit? Entä detoksifikaatio? Jopa word väittää sanoja väärin kirjoitetuiksi. Ilmeisesti sillä tarkoitetaan myrkkyjen poistumista. Googlettamalla sanan detoksifikaatio, päädyin mm. terveyskirjat.fi ja is.fi sivuille. Omituista. Mutta täysikokoinen tuote maksaa 27e kicks.fi.

21.   Clinique alla about eyes 15ml 44e
Taas kallis tuote täysikokoisena. Häivyttää turvotusta ja juonteita. Loistava silmänympärysvoide, tosin edullisempia ja parempiakin löytyy.Saatavilla sokoksen liikkeistä sekä sokos.fi ja emotioneista.

 
22.   Coco & Eve Like a virgin super nourishing coconut and fig hair masque 30ml noin 5e
Instagramista tuttu hiusnaamio. Pienen tutkiskelun jälkeen vaikuttaa todella hyvältä, mutta hinta aiheutti pienen shokin. Täysikokoinen, 212ml, maksaa heidän omilla sivuillaan 39,90e. Toki hinta sisältää harjan, mutta silti. Tuote lupaa muuttaa hiukset kymmenessä minuutissa, muun muassa silottamalla hiusta, kosteuttamalla ja vähentämällä pörröisyyttä. PS. Saman valmistajan itseruskettava vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

23.   Laura Mercier Transculent loose setting powder 9.3g 24e
Kulttituote, jonka tietää varmasti jokainen, joka on kiinnostunut meikeistä. Tämän kohdalla odotukset ovat korkealla. Tätä pientä purkkia saa tilattua ainakin feeluniquen sivuilta. Pienen purkin hinta tuntuu isolta, sillä 28g purkki maksaa 36e.

24.   Becca first light priming filter 30ml 16,90e
Beccan liilan sävyinen primer, joka kirkastaa sameaa ihoa häivyttäen kellertävyyttä. Lopputuloksena ”salin jälkeinen iho”. Cultbeautyn sivuilla tällä tuotteella on 43 arvostelua ja keskiarvo on 4 tähteä. Luettuani osan kommenteista, olin vakuuttunut. Pari huonompaa arvostelua oli liittyen primerin kokoon. Tosin, 30ml ei ole paljon. Siitä saa kyllä tarpeeksi kokeiluja, tietääkseen sopiiko tuote itselle.

Kaikkien tuotteiden yhteenlasketuksi summaksi sain 341,35e. Ja se on erinomainen arvo kalenterille, joka maksaa 78,99e. Tietenkään arvo on vain noin, sillä kuten alussa sanoin, näytekokoisten arvo on laskettu täysikokoisen mukaan. Joidenkin tuotteiden kohdalla tuotti ongelmaa löytää täysikokoisen oikea koko.  Pelkästään elemiksen kasvovoide ja cliniquen silmänympärysvoide kahdestaan maksavat enemmän kuin koko kalenteri. Mutta aika lopetella tämän kalenterin osalta ja ruveta suunnittelemaan uusia unboksauksia.

Mikä oli sun lempparituote?
Ja onko tällaiset postaukset kiinnostavia, koetteko nämä hyödyllisiksi?

2 kommenttia:

  1. Ihan mukava sisältö tässä. Tosin huomaan, että varsinkin LF kauneusboksia vuoden tilanneena, tässä on tosi paljon samoja tuotteita kun mitä niistä bokseista on tullut. Eli jos on LF bokseja tilannut niin tulisi tosi paljon tuplia mitä itse pyrin välttämään kun haluan kokeilla aina jotain uutta ellei tuote ole ehdoton suosikkini. Tässä tosin on tosi hienosti vastinetta rahoille :)

    Ootko tilannut muitakin kalentereita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis huomasin et tänä vuonna monissa kalentereissa on jo noista kuukausibokseista tuttuja tuotteita. Tässä oli ehkö vähiten tuttuja tuotteita itelle. 🧐 Ajattelin tilata vielä muutaman kalenterin, en vaan tiiä ihan satavarmaksi vielä mitkä tilaan. Liikaa hyviä vaihtoehtoja.

      Poista

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...