perjantai 24. toukokuuta 2019

Lookfantastic beauty box - Toukokuu 2019


Vihdoin sain käsiini oman boksini. Tuntuu että posti tai joku muu vihaa mua nykyään, sillä mun boksit saapuvat aina super myöhään. Toki olen spoilannut sisällön jo heti kuun alussa, sillä teen sen joka kuukausi. En vaan jaksa odottaa sitä omaani. Tämän kuun boksin teema oli ”urban beauty” eli miten isossa kaupungissa asuminen vaikuttaa kauneusrutiineihin. Sisältö oli mukavan monipuolinen ja kaikki tuotteet jälleen kerran päätyvät omaan käyttöön.

Boksi oli kauniin oranssi ja mukana tuli myös lookfantasticin oma lehtinen sekä brittien Elle. Näistä unohdin ottaa valokuvat, mutta annettakoon se anteeksi.


Polaar Northern Light Cream.
Polaaria on tullut boksista aikaisemminkin, ainakin sy-voide sekä käsirasva. Pidän brändin tuotteista, mutta vielä ei ole löytynyt sellaista yksilöä, jonka ostaisin uudelleen. Tällä purkilla on kokoa 25ml ja täysikokoinen purkki olisi 50ml. Suht arvokas merkki kyseessä, sillä täysikokoinen maksaa 40.95e. Joten tälle näytekoolle, joka tosin on erittäin reilun kokoinen, arvoa jää noin 20e. Eli ei taaskaan mikään pienen budjetin tuote. Kasvorasva vaikuttaa ihan superhyvältä sisältönsä perusteella. Mielenkiintoisin ainesosa on kuitenkin Siperian oliivipuu. Nopealla googlailulla en löytänyt tietoa suomeksi, mutta polaarin omilta nettisivuilta löysin, että Siperian oliivipuu sisältää 30 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini. Tämän kasvorasvan pitäisi myös suojata ihoa ilmansaasteilta. Mutta kaikista positiivisin yllätys on luonnonmukaisuus. Valmistuksessa, raaka-aineissa sekä pakkauksissa ja että he eivät käytä eläinkokeita. Tiedot löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan, Polaar.com

Mellow Gel lip Pencil – sävyssä Aria.
Jollei LF boksia olisi, en omistaisi kuin ehkä yhden huultenrajauskynän. Nämä ei itselle yleensä ole mieluisia, sillä myönnän olevani laiska huulipunien käyttäjä. Mutta, tämä nude-sävy on juuri se, mikä puuttui mun varastosta. Mellowin tuotteita on myös tullut boksista aiemmin ja kaikki ovat olleet erinomaisia. Kovat odotukset siis. Kynä on täysikokoinen ja arvoltaan 10.95e. Näitä saa tilattua Lookfantasticin sivuilta, muttei tässä kyseisessä sävyssä.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask.
Huh mikä nimihirviö. Kyseessä siis tehokosteuttava hiusnaamio. Sisältää E-vitamiinia, joka lupaa kosteuttaa jokaista yksittäistä suortuvaa. Mun hiukset ovat tosiaan karheat ja kuivat, joten kaikki mikä lupaa kosteutta pääsee heti käyttöön. Tosin 30ml purkista taitaa riittää kahteen käyttökertaan, yhteen jos haluan uittaa kaikki hiukseni siinä. Vaikutusaika tällä on 5 minuuttia, mutta halutessaan tämän voi antaa vaikuttaa tunnin. tällä pikkupurkilla on arvoa noin 3e ja tällä hetkellä täysikokoinen 150ml purkki on cocopandalla tarjouksessa 10.70e! Normaalihinta siellä näkyy olevan 19.50e.


Minetan 3 in 1 Gradual Tan Lotion
Kyseessä on siis asteittain päivettävä kosteusvoide. Tätä ei huuhdella ilmeisesti levityksen jälkeen iholta. Mä oon aina valmis kokeilemaan uusia itseruskettavia, vaikka tällaiset hieman kerrallaan päivettävät rasvat eivät yleensä ole mun juttu. Brändikin oli täysin uusi tuttavuus, mutta eksyttyäni heidän sivuilleen, mielenkiintoni heräsi. Heillä on todella laaja valikoima itseruskettavia mousseja, monenlaisissa sävyissä. On karamellia, oliivia, violettia ja jopa sinimusta. Löytyy urheilun kestävää, vaahtoöljyä sekä asteittain päivettävää kasvosuihketta. U name it, they have it.  Ja heiltä saa myös kotiin ostettavia suihkurusketus-settejä. Hmm, taidan tietää mitä itseruskettavaa seuraavaksi kokeilen. Ainiin, tämä purkki on koossa 30ml ja täysikokoinen on 200ml. Hintaa täysikokoisella on 29.95e heidän omilla sivuillaan., joten 30ml arvoksi saadaan 6.78e.
Ps. Oletkaunis.fi myy näitä tuotteita myöskin!


Skinchemists Rose Illuminating Glow hydrogel eye pads.
Tuttavallisemmin silmänaluslaput. Mä oon tykännyt kaikista kokeilemistani silmänaluslapuista, mutta, mun tummiin alusiin ei löydy helpotusta. Joten vaikka nämä yleensä kosteuttavat kivasti, ei mun sy-iholla huomaa tätä kirkastavaa vaikutusta. On nämä silti aina kivoja ja nämäkin pääsevät lauantaina kokeiluun. Kerrotaan niistä siis lisää kokeiltuamme. 5 parin paketti näitä maksaa 40.95 Lookfantasticin sivuilla ja vihkosessa yhden parin arvoksi on laitettu 6.99£ eli noin 7.91e. Hinta on aika suolainen per pari, sillä yleensä ostan niitä jotka maksavat 3-4e pari.

Nyt rumpujen pärinää, sillä esittelyyn pääsee boksin viimeinen tuote.

Avant Skincare 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum.
Eli ihan törkeän kallis seerumi. 30ml maksaa Lookfantasticin sivuilla 103.45e. Ja boksissa tuli täysikokoinen tuote. Purkin muoto tosin eroaa myynnissä olevasta, mutta silti. En edes tiedä mitä näin kalliilta seerumilta odottaa. Seerumi lupaa suojata ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kosteuttaa ihoa, parantaa ihon laatua, vaihtaa autonrenkaat, hoitaa tiskit ja auttaa sua olemaan vaan kerta kaikkiaan parempi ihminen. Okei, kyllästyin vain luettelemaan mitä kaikkea tämä seerumi lupaa. Sillä tämä lupaa oikeasti kaikkea, huokosten pienentämisestä pienten juonteiden häivyttämiseen. Toisaalta mä toivon, ettei tämä sovi mun iholle, sillä musta ei ihan hetkeen ole tulossa niin varakasta että voin yhteen seerumiin laittaa 100e. (Itseasiassa kauhistuin jo sitä, että rakastuin seerumiin joka maksaa 35e, mutta siitä myöhemmin)

Yhteenveto
Kaiken kaikkiaan tämän kuun boksi oli erinomainen. Monet eivät tykkää siitä, että naamarasvoja tulee usein näytekokoisina, mutta mä tykkään. Reissaan paljon kodin ja kotipaikkakunnan väliä ja aina ei jaksa pakata mukaan niitä isoja purkkeja. Tosin, en myöskään ole naamarasvojen suhteen merkkiuskollinen. Ei vaan ole löytynyt vielä sitä oikeaa.
Boksi maksaa noin 15euroa ja arvoksi sain 148.64e. Vaikka tämän kuun boksi taisi arvoltaan olla suurin ikinä, ei se silti ollut paras. Mutta omille rahoilleen todellakin sai vastinetta ja tuotteet oli kaikki mielenkiintoisia. No okei, huultenrajauskynä ei ehkä, mutta se tuli ”tarpeeseen”.

Mielenkiinnolla ensi kuun boksia odotellessa. Toivottavasti se edes saapuisi hieman aikaisemmin.

4 kommenttia:

  1. Tämä boksi oli kyllä loistava! tosi jännä että sulle tuli vasta näin myöhään kun itse sain omani jo parisen viikkoa sitten :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en tiedä. Tuntuu että kuukausi kuukaudelta mun boksi tulee myöhempään. 😭 Ja siis tykkäsin kans tosi paljon ja siks harmitti taas odottaa näin kauan. 🙈

      Poista
  2. Oho kylläpä sun boksilla kesti! Kiva että tykkäsit sisällöstä. Minustakin tämä kuukausi oli ihan huikea. Ja siis noiden kalliiden tuotteiden kohdalla olen miettinyt ihan samaa että onko niissä oikeasti mitä eroa niihin halvempiin verrattuna 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis joka kuukausi saapumispäivä vaan pitenee. 😒😭 En oo tosiaan kolmeen vuoteen pettyny tähän boksiin. 🙈 Ja siis joo, miten voi olla seerumi noin arvokas? Ja mä odotan et se todellaki tekee ihmeitä mun kasvoille. 😂

      Poista

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...