tiistai 11. kesäkuuta 2019

Toukokuun ostokset 2019


Toukokuussa tuli kierreltyä kauppoja lähinnä halvan vessapaperin ja ruokien perässä. Vältellessäni meikki- ja vaatekauppoja, on tullut tutkittua Tokmannin ja ruokakauppojen valikoimia. Myönnän kerran eksyneeni Sokokselle, hakiessani siskolleni lahjaa.



Sokokselta nappasin mukaani kaksi huulipunaa sekä eyelinerin joka ei ole eyeliner. Nämä maksoivat yhteensä 4e. Kallein näistä oli L'oréalin huulipuna, 2e. Valitsin suht kirkkaan, mutta silti sävyltään hieman tummemman punan, vaikka muitakin vaihtoehtoja oli. Rimmelin huulilakka taas kaunis, siniharmaa metallisävy. Ja euron kappalehintaan raaskin sen kotiuttaa. Ja sitten päästään eyelineriin, joka ei ole eyeliner. Kyseessä on Rimmelin ink me stamp tattoo ja kuviona sydän. Okei, myönnän, ostin tämän vain siksi että se maksoi myös euron. En edes tiedä mihin tarvitsen sydänleimasinta. Mutta periaatteesta aion tehdä meikin, jossa sitä käytän. Kuvassa myös Essencen kynsilakka, joka tarttui matkaan Tokmannilta. Ja se oli muuten tän vuoden ensimmäinen kynsilakka! Ja ai että mä tykkäsin tästä. Levittyy nätisti, kuivuu nopeasti ja on jopa aika kestävä. Hintaa näillä Essencen lakoilla on 1.99e, eli näitä raaskii ostaa muutamaakin väriä. Haluaisin kesäksi jonkun pirteän, onko ehdotuksia? Ihan liikaa vaihtoehtoja.
Yhteissumma: 5.99e

Haaveilin pitkään keltaisesta luomiväristä ja käydessäni Tokmannilla, mikäs siellä essencen hyllyssä oli. Keltainen luomivärinappi, nimeltään ”Dare to shine”. Ja ilmeisesti nämä ovat poistumassa valikoimista, sillä yksittäiset napit olivat -50%. Eli hintaa tälle taisi jäädä 0,80e. Swatchatessa sävy on todella pastellinen ja luomiväri tuntuu sormiin silkkiseltä. Saa nähdä miten toimii meikissä, mutta tarvitsen ehkä vielä kirkkaamman/tummemman keltaisen sävyn. 

Ja toi alpakkanaamio oli pakollinen, ihan vain hauskan ulkonäkönsä takia. Näitä naamioita ostin jo viime kuussa kaksi, joista toisen annoin siskolleni. Näitä on siis neljää erilaista ja nämä maksavat euron kappale. Yritin pitkän aikaa googletella kokemuksia naamioista ja mihin hintaan niitä myydään muualla. Luovutin, sillä en löytänyt mitään.
Yhteissumma: 1,80e

Vaihteeksi Tokmannia ja Lidliä.
Vasemmalta lähtien:
Lidl lanseerasi oman luonnonkosmetiikkasarjan hetki sitten ja näitä on kehuttu. Hinta on tuttua Lidl-tasoa, sillä tämä ostamani sy-voide maksoi 2.99e. Erittäin budjettiystävällinen, mutta muutaman viikon käytön jälkeen täytyy todeta, ettei tämä kosteuta tarpeeksi. Mutta näitä on ilmeisesti kahta eri versiota. Tätä villiruusuversiota, jonka minä ostin sekä granaattiomenaversiota, jota en ainakaan viimeksi Lidlissä nähnyt. Ehkä se olisi kosteuttavampaa?

Toisena löytyy mun luottoripset, elikkä Kiss:in ritzyt. Meillä oli toukokuussa erään läheisen ihmisen 50vuotis juhlat ja ajattelin panostaa meikkiini, siksi nämä ripset. Samaan aikaan tarpeeksi luonnolliset, että näyttävät. Nämä ovat myös edulliset, sillä Tokmannilla näillä on hintaa 6.90e.
Samoihin juhliin halusin myös kynnet, joten nappasin Tokmannilta mukaan myös Kiss-merkin kynnet. Valikoimassa oli ihan älyttömän paljon kauniita vaihtoehtoja, mutta päädyin näihin joiden pohjasävynä oli nude. Näissä on muuten mukana normaalin liiman lisäksi tarrat, joiden avulla kynnen voi kiinnittää. Hintaa näillä oli 11.90e.

Heräteostoksena nappasin mukaan myös Essencen tekokynnet, hintaan 3.69e.

Viimeisenä kuvassa on kasvo-öljy. En hirveästi noista inci-listoista ymmärrä, mutta tämä sisältää nimensä mukaisesti seitsemää erilaista öljyä. Tuoksu tässä on todella yrttinen. Vaikka kasvo-öljyt ovat enemmän talven juttu, käytän niitä ympäri vuoden. Kesällä toki harvemmin, mutta noin kerran parissa viikossa laitan yöksi öljyn. Rehellisyyden nimissä, en kylläkään tänä vuonna ole omistanut yhtään kasvo-öljyä, joten oli aikakin ostaa uusi. Tämä puteli maksoi 3e. Ja ei, kyseessä ei edes ollut mikään tarjous, vaan normaali hinta.
Yhteissumma: 28.48e

Viimeisin ostosreissu oli cittariin.
Kolmen kappaleen paketti pesusieniä. Mä oon pesusienien suurkuluttaja ja niiden avulla mä saan pidettyä kuivat koipeni aisoissa. Pesusieni korvaa hyvin kuorintavoiteen, näin säästövinkkinä. 1.59e

Ja toisena kolme kappaletta antiperspirantteja aka dödöjä. Mä oon todella nirso mun dödöjen suhteen, sillä mun kainalot hikoilevat aina. Oli kylmä, kuuma tai sopiva. Varsinkin jos erehdyn pukemaan harmaan tai värikkään paidan. Viime vuonna vihdoin löysin helpotuksen Biothermilta. Loistava tuote, muttei mitenkään sovi opiskelijabudjettiin. Yksi dödö maksaa noin 20e, vähän paikasta riippuen. Tosin löysin cocopandalta erinomaisen tarjouksen, jossa kaksi kappaletta maksaa 22.85e. Mutta siis asiaan, ostin nämä Ldb-merkin roll-onit testiin, yllättäen, hintansa takia. Cittarissa oli tarjous, että kolme kappaletta kolmella eurolla. Normaalihinta yhdellä oli 1.69e. Kokeiluun otin ensimmäisenä creme rich jasmine-version. Tässä dödössä on todella voimakas, kosteusvoidemainen tuoksu. Itse tykkään raikkaammista tuoksuista, mutta dödö itsessään on erinomainen. Väittäisin että melkein yhtä täydellinen kuin biotherm. Edit: Otin dödöistä käyttöön myös tuon vihreäkorkkisen, Hydra sensitive apple. Täydellinen. Tuoksuu hieman omenakarkilta (?) ja pitää tosiaan kainalot kuivana koko päivän.

Libresse daily intimate wash gel. Näytepakkaus vakuutti mut ja päätin ostaa täysikokoisen. Tuote on tarkoitettu intiimialueelle, mutta sillä voi pestä koko kropan. 2.95e.

Viimeisenä se, joka ansaitsee kaiken hehkutuksen, Garnier fructis banana food nourishing hair treatment. Garnier on hypännyt mukaan tähän luonnonkosmetiikan sekä vegaanisen kosmetiikan kelkkaan. Tämä hiusnaamio on erittäin kehuttu, sillä se sopii myös curly girl-metodiin. itse taas rakastuin tuoksuun sekä monikäyttöisyyteen sillä, tätä naamioita voi käyttää kolmella eri tavalla. Naamio toimii tavallisena hoitoaineena, hiusnaamioina sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Tämä tuote on ehdottomasti kaikki kehunsa ansainnut. Purkissa on 390ml ja se maksoi 6.90e.

Cittarista mukaan tarttui myös pari hiusdonitsia hintaan 5.90e
.
yhteissumma: 20.34e


Kuukauden saldo yhteensä: 56.61e

Saldoon päälle toki LF beauty box noin 15e.


Paremminkin olisi voinut mennä, ehkä vähän liikaa tuli tehtyä heräteostoksia. Mutta Garnierin hiusnaamio ja Ldb:n dödöt ovat kyllä parhaimpia löytöjä tähän vuoteen. Ja noi Kiss-merkkiset tekokynnet oli ihan täydelliset. Ehkä eniten kaduttaa Sokokselta ostetut tuotteet, sillä ne ostin pelkästään hintansa vuoksi. Kesäkuussa paremmin?

2 kommenttia:

  1. Minäkin käytän pesusienen karkeaa puolta kinttuihini, ja ylipäänsä sientä peseytymiseen muutenkin.
    Mulla on parhaillaan käytössä Cienin granaattiomena sy-voide ja ihan ok muuten mutta luirua on sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että kesti vastata. 🧡 Ja joo, se karhea puoli on täydellinen kuorinta jaloille. Ja selälle, jos sattuu puolison kanssa saunomaan. Ja hyvä tietää, etten osta sitä lisäksi tonne pölyttymään.

      Poista

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...