keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Benefit vs Sleek

Vertailussa molempien merkkien contour-paletti. Molemmista löytyy shimmerinen poskipuna, matta aurinkopuuteri ja highlighter. Erotuksena se, että Sleekin paletissa highlighter on puuterinen, Benefitin versiossa cream-to-powder. Benefitin palettia oli vainyhdessä sävyssä, Sleekillä taas on neljä vaihtoehtoa: fair, light, medium ja dark. Itselläni on kyseinen paletti sävyssä light.

Pakkaus

Benefit

Rakastuin ulkonäköön heti kaupassa. Vaaleanpunainen, hiukan hologrammimainen ulkoasu jota piristää serpentiinit, viirit ja paletin nimi. Paletti itsessään on ehkä väähn halvan oloinen, koska materiaali on pahvimaista. Lukitus toimii magneetilla ja palettia on hankala saada pysymään auki yksinään, jos pitää sitä esimerkiksi pöydällä samalla kun meikkaa. Pelkään että taittokohta rupeaa halkeilemaan liiasta vääntelystä. Paletti on kevyt.

Sleek

Paletti on hyvin yksinkertainen, mutta ei huonolla tavalla. Lukitusmekanismi on omiin käsiin hieman "jäykkä", johtuen siitä että on tottunut benefitin magneettiin. Tässä paletissa on klipsi (?) lukitus ja paletti myös pysyy hyvin auki, sillä paletissa on kunnollinen "sarana". Paletti on huomattavasti painavempi kuin benefitin.


Koostumus

Benefit

Ylimmäisenä paletissa on bemefitin , ehkä jopa kulttimaineeseen noussut Hoola-bronzer. Mulla on myös pelkkä hoola-bronzer, mutta olen laiska ja tykkään paleteista joissa on kaikki tarvittava, niin se on jäänyt laatikon pohjalle. Yksi parhaimmista, mutta erittäin kalpealle iholle uskoisin tämän olevan liian tumma.
Seuraavana on poskipuna california. Kyseessä on kaunis pinkki, shimmerinen poskipuna. Omaan silmään kyseinen puna taittaa ehkä hieman koralliin. Loistava poskipuna, tykkään paljon.
Alimpana on highlighter watt´s up. Tämä on paletin ainut tuote, jota en saa ihollani toimimaan. Tai siis, silloin kun laitan highlighteria, haluan sen loistavam kuuhun asti. No ainakin melkein. Ja tällä tuotteella saa kyllä aikaiseksi sellaisen pienen hehkun, sopii tietenkin joihinkin meikkeihin. En saa tätä edes kerrostettua ja blendatessa tuntuu että häviää kaikki. Tuloksena siis kaksi viirua poskipäillä, joita ei voi blendata, jos haluaa kunnolla hohdetta. Sävykin tuntuu omalle iholle "väärältä". Yritän silti opetella käyttämään tätä, ehkä mielipiteeni muuttuu vielä.
Paletti kyllä tuouoksuu hyvältä, johtuisikohan siitä että poskipunassa on ilmeisesti greipin ja vaniljan tuoksu.

Sleek

Sain sleekin paletin helmikuun LF beauty boxissa ja se oli rakkautta ensi kokeilulla. Sävyt ovat loistavat, pigmenttiä on älyttömästi ja tuotetta on jokaisessa pannussa reilusti. En usko että saan yhdestäkään pannusta edes pohjaa vuoden jälkeen näkymään.
Paletin bronzer on jonkin verran kylmemmän sävyinen kuin Hoola, mutta väittäisin värien olevan lähes identtiset.
Keskellä on highlighter ja tästä mä tykkään. Sulautuu ihoon, eikä jää viiruna näkymään. Saa kerrostettua todella näyttäväksi.
Sleekin poskipuna on pinkki ja erittäin shimmerinen ja pigmenttinen. Tykkään, mutta tätä kannattaa laittaa varovasti ja kerrostamalla.
Vasen Sleek, oikea benefit.

Kestävyys

Testasin viikonloppuna molempia paletteja. Aamulla meikkasin muuten normaalisti, mutta tein toisen posken sleekin paletilla ja toisen benefitin paletilla. Pohjalla meikkivoide+puuteri ja päällä urban decayn all nighter-suihke. Parempi puolisko ei huomannut mitään eroa kun yritin kysellä että näyttääkö jompikumpi poskista erilaiselta. No, miehet.. Mutta, tosiaan illalla molemmat posket olivat yhä samannäköiset. Molemmat pysyivät hyvin menossa mukana.

Yhteenveto

Molemmat ovat loistavia paletteja ja edullisia. benefitillä on hintaa 20$ heidän omilla sivuillaan, mutta he eivät toimita suomeen, ainakaan suoraan, joten postikulut nostavat hintaa. Sleekin paletin taas saa tilattua Look fantasticilta * ja se maksaa siellä 11.95e. Jos menet kyseisen linkin kautta, saat 5euroa alennusta ja minä saan 5euroa LF tililleni. Tässä vielä linkki  jonka klikkauksesta en hyödy mitään.

Löytyykö sulta jompikumpi paleteista?

Ps. Kaikki kuvat ovat muokkaamattomia ja otettu luonnonvalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...