sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Mikä?

Kuka?

Olen lähempänä kolmeakymppiä, kuin kahtakymppiä oleva opiskelija, joka rakastaa puhua kosmetiikasta. En opiskele mitään alaan liittyvää, eli ammattimaisia ohjeita ja tekstejä en kirjoita. Kaikki perustuu omiin kokemuksiin ja lukemiini muihin blogeihin sekä teksteihin. Kosmetiikka on minulle pelkästään harrastus, kuitenkin rakas sellainen. Kasvojani en halua blogin, ainakaan toistaiseksi. Tykkään anonyymiydestäni liikaa. Kuvaan toistaiseksi vain puhelimella ja muokkaan kuvia hyvin vähän, pahoillani siitä.



Miksi?

Olen jo pidempään halunnut jakaa omia kokemuksia muille ja uskon että ystäväni ei enää jaksa kuunnella,  joten seuraava askel on tämä blogi. Rakastan kosmetiikkaa kaikessa muodossa ja kokeilen usein uusia tuotteita ja etsin niitä täydellisiä, holy grail-tuotteita.Kuten otsikko jo kertoo, opsikelijabudjetilla mennään. Vaikkakin välillä rahatilanteen salliessa saatan ostaa enemmän tai kalliimpia joskus. Kerron oman mielipiteeni tuotteista joihin kannattaa panostaa ja missä taas voi pihistää. Kerron myös kokemuksia erilaisista kosmetiikkaboxseista, jos siis saan aikaiseksi tilattua jonkin muun kuin LF beauty boxin. Toivon myös että blogin kirjoittaminen auttaa tyhjentämään loputonta kosmetiikkavarastoa.


Terkuin Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...