sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Dermosil pink box - spoiler


Kuva dermosilin sivuilta.
Dermosilin oma yllätysboxi, ilmeisesti ilmestyi ystävänpäivän kunniaksi. Hintaa tällä on 25 euroa ja arvoksi luvataan 33,70e. Tilasin boxin jo tammikuussa ja alunperin tämän piti mennä kokonaisuudessaan äidilleni lahjaksi,muta voi olla etä muutama tuote jää omaan käyttöön.
Paketti on ulkonäölätän erittäin suloinen.


Boxin sisältö.
 Paketin sisällä oli käsisaippua, suihkuvoide, kasvovoide, huulikiilto ja toinen laatikko. Boxin rusetti oli myös laatikon sisällä. Ainut itselleni tuttu tuote on tuo käsisaippua. Suihkuvoide tuotteena on ehkä vähän tylsä, joten en sitäkään sen enempää ala esittelemään.Siirrytään siis muihin tuotteisiin.


Vasemmalla kuvassa "soothing facial cream lingonberry" eli rauhoittavakasvovoide puolukka ja oikealla huulikiilto shimmer rose.

Kasvovoide

Sivuilla lukee "Kaikille ihotyypeille sopiva kasvovoide on sekä ihoa rauhoittava että kosteuttava tuote. Raikkaan puolukkaiselta tuoksuvalla voiteella on myös ihon elastisuutta ylläpitävä vaikutus." Voidetta käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle. Tämä voide menee ehdottomasti itselle testiin ja kerron siitä myöhemmin oman mielipiteeni. Hintaa voiteella on 6.90e ja sen löydät tästä linkistä.

Huulikiilto

Kyseessä on kosteuttava ja hoitava kiilto, joka sisältää mm. macadamiapähkinäöljyä. Sävyä kuvaillaan dermosilin sivuilla "tumma vanha roosa" mutta mielestäni väri taittaa paljon violettiin. Uskoisin kyllä että huulilla tuote on kaunis, mutta silti tämä menee eteenpäin. Hintaa tuotteella on 4.30e ja sen löydät tästä linkistä.

Leona- shampoo ja hoitoaine

Toisessa paketissa oli shampoo ja hoitoaine. Dermosilin sivuilla lukee että molemmissa on miellyttävä, hedelmäinen vaniljan tuoksu. Tuoksuttelin molemia ja rakastuin tuoksuun täysin. Molemmissa on myös helmiäishohtoa, joka tekee tuotteesta ylellisen oloHintisen. Nämä pidän ehdottomasti itselleni. Varsinkin kun hoitoaineen inc-listassa ei näkynyt silikoneja nopealla vilkaisulla. Hintaa näille lyötyy normaalisti 6,40e kappale mutta tällä hetkellä ne on tarjouksessa 4,90e. Molempiin linkit löytyvät tästä shampoo ja hoitoaine

Yhteenveto

Tykkäsin boxista paljon ja kaikki tuotteet olivat mielenkiintoisia ja tuotteiden arvoksi tuli luvattu 33,70e jos laskee arvon normaalihintojen mukaan. Lahjaideana kosmetiikkaa rakastavalle tämä on täydellinen. No, käsisaippua nyt ei varmaan kaikkien mieleen ole mutta itse tykkään niistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...