torstai 28. helmikuuta 2019

Douglas winter cocoon

 Mikä?

Douglas on saksalaislähtöinen kosmetiikkaketju, joka nykyään löytyy monesta maasta. Itse olen käynyt saksassa sekä teneriffalla kyseisessä liikkeessä mutta liike löytyy myös mm. Virosta, Bulgariasta ja Norjasta.Vertaisin douglasia muuten sokokseen, mutta valikoimaan ei taida muita edullisia merkkejä kuulua, kuin douglasin oma sarja. Mutta, itse asiaan:

Eli tammikuussa, douglasista tarttui mukaan tälläinen "yllätys"boxi. Yllätys heittomerkeissä, koska boxin takapuolella lukee tuotesisältö kuvineen. Boxeja oli muistaakseni 3 erilaista ja linkitän ne tähän perään. Winter cocoon, winter detox ja party girl. Douglasin sivuilta ei löydy mitään tietoa boxien tuotteista. Yritin saksan kielisiltä sivuiltakin etsiä enemmän tietoja, mutta niitä ei ole. Joten ostopäätös on tehtävä kuvien perusteella, jos siis haluaa tilata jonkun näistä.

vasemmalta oikealle

Light foam make-up remover 50ml

Kuvassa vasemmalla, pieni sininen pullo. Hintaa kyseisellä tuotteella on 3.99e. Sivuilta ei enempää tietoa löydy, mutta purkissa on ohjeet. Eli hierotaan kosteille kasvoille ja sopii myös silmämeikille. Tämä pääsee testiin heti seuraavalla reissulla, kätevän kokonsa takia.

Moisturising bodymilk ,mango butter 50ml

Vartalovoi, jolla arvoa 2.99e. Tämä lähtee kuitenkin eteenpäin, sillä tuoksu oli omaan nenääni erittäin outo ja jotenkin epämiellyttävä. Normaalisti rakastan kaikkea missä vähänkään tuoksuu mango, mutta tämä ei nyt vaan sytyttänyt.

Douglas hair, intensive mask 20ml

Kolmas tuote on hiusmaski, jolla arvoa 1.99e. Tuotteesta ei löydy taaskaan enempää tietoja, muuta kuin se mitä paketissa lukee. "Nourishes and repairs" eli ravitsee ja korjaa. Tuote levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3min.Vaikuttaa ihan tavalliselta hiusnaamiolta ja tykkään lyhyestä vaikutusajasta. Aion käyttää.

Douglas essential nourishing mask 12ml

Viimeisenä tuotteena on ravitseva kasvonaamio, arvoltaan 2.99e. Yllättäen, tuotteesta löytyy tietoa vain se mitä purkissa lukee erittäin pienellä präntillä. Levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5min jonka jälkeen ylimääräiset poistetaan huuhtelematta. Eli kyseessä on jonkinnäköinen ravitseva voide?
Kokeilen kyllä aina uusia naamioita mielelläni, joten kokeiluun menee.

Yhteenveto

Normaali hinta boxilla on 14.99e ja se on tällä hetkellä tarjouksessa 9.99e. Arvoa boksin tuotteille sain yhteensä 12euroa, joten ei, en suosittele ainakaan tätä boksia tilamaan. Lahjana tämä voisi olla ok, jollekkin joka tykkää kosmetiikasta. Ehkä, en tiedä, itseäni harmittaa se että en saanut rahoilleni vastinetta. Laatikko, jossa tuotteet on, on nätti,mutta ei 3 euron arvoinen.

Onko douglas teille tuttu?

Mitä mieltä olitte boxista ja haluatteko lisää tälläisiä postauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...