keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Ipsy glam bag - Helmikuu 2019

Hola. Mun ensimmäinen ipsy glam bagi saapui vihdoin. Lähetytin tämän shipitolta 6.3 eli ei mennyt edes kuukautta. Mun piti perua ipsy jo viime kuussa, mutta unohdin, joten tämänkin kuun glam bagi tulee vielä mulle. Ja itseasiassa huomasin tänään että tulossa on ipsy glam bag plus, joka suorastaan huusi mun nimeä. Miksi, oi miksi mun selkäranka muistuttaa enemmän puutarhaletkua, kun kyseessä on kosmetiikka? Shipito toimii kaikenkaikkiaan ihan loistavasti, toisinkuin allekirjoittaneen muisti. Jotenkin aina vaan unohdan lähetyttää pakettini varastolta eteenpäin. Postikulut halvimmillaan on about 12euroa ja siinä toimitusaikana lukee 20-40 päivää. Ei sinänsä paha, oma asenne vaan on "kaikki tänne heti nyt", enkä malttaisi koskaan odottaa. Siirrytäänpä siis itse aiheeseen, eli helmikuun glam bagiin:
Elikkäs helmikuun paketissa/pussukassa tuli:
Meikkipussi (Joka kuukausi tulee erilainen)
2 kappaletta kangasnaamioita
Kuorinta/puhdistusaine kasvoille
Luomiväri
Mini huulipuna
Sivellin
Mukana myös lappu, jossa tietoa tuotteista, käyttövinkkejä sekä juttua tuotteista, joita voi  tilata glam bagin mukaan. Nimeltämainitsematon bloggari saattoi rikkoa ostolakkoaan ja tilata tämän kuun glam bagin mukana 3 näytekokoista tuotetta. Niistä lisää myöhemmin.
Mennäänpäs seuraavaksi niihin tuotteisiin yksityiskohtaisemmin.
Sur.Medic sheetmask duo
Sur.Medic ei ole merkkinä entuudestaan tuttu, mutta kukapa ei rakastaisi kangasnaamioita. Vasen lupaa ravita ihoa, ulkoa sekä sisältä ja oikeanpuolimmainen kiinteyttää, nostaa(?) ja uudistaa ihon elastisuutta. Näin peruskoulu englannilla suomennettuna. Molemmat vaikuttaa oikein loistavilta ja eiköhän ainakin toinen pääse kokeiluun tällä viikolla. Elevenin sivuilla nämä maksaa yksittäin 3.50e.
 F.A.R.A.H puuterisivellin 50F ja meikkipussi
Tätä puuterisivellintä  mä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Mulla on siveltimissä ollut juuri tämän mallinen puute. Ja siis ulkonältään tämä sivellin on kertakaikkisen upea ja tuntuu käteen erittäin laadukkaalta. Pääsee heti käyttöön. Meikkipussi on ihan okei, ei mitenkään erikoisen hieno, muttei rumakaan. Kyseessä on suht pieni pussukka, sillä sivellin ja kasvonaamiot olivat sen ulkopuolella, koskaeivät olisi mahtuneet pussiin ainakaan nätistä ja ehjinä. Laitan tämän varmaan eteenpäin, sillä tuleehan mulle vielä kaksi pussukkaa. Hintaa ei kummallekkaan löydy, mutta siveltimelle arvioisin arvoksi ainakin 8e, verraten muihin saman merkin siveltimiin ipsyn sivuilla.
Sugar cosmetics It´s A-pout Time! sävyssä Better Call Salmon
Mä rakastan minikokoisia huulipunia, sillä mä oon tosi huono käyttämään mitään muuta kuin huulirasvaa. Näitten minien kanssa mulla on mahdollisuus jopa saada ne loppumaan, ennen kuin ne on hävitettävä hygieniasyistä. Tämä kyseinen yksilö näyttää hylsyssä likaisen ruskean ja punaisen sekoitukselta ja lapussa tätä kuvaillaan sävyksi "peachy-pink" persikkainen-pinkki. Huulilla tuote on omaan silmään todella nude, ehkä vähän ruskeaan taittava murrettu pinkki? Voikohan huulipunaa edes kuvailla näin. Voisin kuvitella tämän olevan loistava arkipuna. Vaikka tämä huulipuna on matta, tuntuu se huulilla silti kosteuttavalta muttei tahmealta. Huulipunan koko on noin 1.7g ja sugarcosmeticsin sivuilla täysikokoinen 3.5g maksaa 14.99$ eli euroissa 13.34e. Eli tälle miniversiolle voi laskea arvoksi noin puolet täysikokoisesta, eli 6-7e.
Meech N Mia luomiväri sävyssä Taupe
Taas, esittelyssä lukee mauve-pink, enkä itsenäe kyseisessä luomivärissä mitään pinkkiin vivahtavaa. Toki, en ole avannut tätä paketista, sillä en tiedä onko tälle tarvetta. Yksittäiset luomivärit neutraaleissa sävyissä tuntuvat vähän turhilta. Täysikokoinen tuote ja meechnmian kotisivuilla tälle löytyy hintaa 11.50$ eli 10.24e.
Feel beauty Renewed Pumpkin Walnut Facial Cleanser
Kyseess on kuoriva, vitamiinipitoinen kasvojenpesuaine. Vinkkinä mukana tulleessa lapussa lukee "Vaikka tämä on erittäin hellävarainen, niiden joilla on todell herkkä iho, kannattaa käyttää tätä kerran parissa päivässä." Ipsyn sivuilla on käyttöihjeet ja ilmeisesti tätä saa käyttää myös silmänympärysiholla(!). Hintaa en löydä, enkä osaa arvioida. Tämäkin tuli sopivaan saumaan, sillä edellinen kasvojen kuorintavoide loppui viikko sitten.

Yhteenveto
Ipsy glam bag maksoi postituksineen noin 23 euroa ja tuotteiden arvo ylittää sen. Luomiväri oli itselleni turha enkä välttämättä olisi tarvinnut uutta nude-punaa. Silti neljä viidestä tuotteesta (jos meikkipussia ei lasketa tuotteeksi) oli loistavia. Tykkäsin ja sain rahoilleni vastinetta. Tykkään silti enemmän LF beauty boksista ja aion mielummin luopua tästä. Rahatilanteen ollessa taas parempi kesällä, voin harkita uutta tilausta.




2 kommenttia:

  1. Kiva pussukka sulla! Naamiot ja kasvoputsari ois ollu itsellekin tosi mieluisia. Nuo yksittäispakatut luomivärit on aina vähän hankalia koska harvemmin tulee tartuttua sellaiseen kun on kokonaisia palettejakin 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki luin sun postauksen sillon ku se ilmesty ja harmittelin et miks ei mulle tullut pixin glow toniccia. Ja sun luomivärinappi oli paljon kivempi. :D Mut joo, omassa oli iso plussa noi naamiot ja putsari, niitä kuluu aina.

      Poista

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...