perjantai 19. huhtikuuta 2019

Lookfantastic beauty box - Huhtikuu 2019

Nyt tulee kaksi boksi esittelyä putkeen, mutta mitäs saapuivat samana päivänä. Tämän kuun LF beauty box ei oikein saanut mua innostumaan kun luin spoilaukset. Boksin teemana on "Raw beauty" eli käsittäisin sen sisältävän pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Ei sillä etten pitäisi saati käyttäisi luonnonkosmetiikkaa, mutta se ei vaan ole mulle tuttua. Tänäpäivänä on jo paljon edullisiakin luonnonkosmetiikka merkkejä, jopa Lidl julkaisi omansa, muttei tarvitse montaa vuotta mennä taaksepäin kun luonnonkosmetiikka oli suht kallista ja vaikeaa saada. Tai ainakin mulle on jäänyt sellainen mielikuva, tuskin se nyt niin vaikeaa oikeasti oli. Ja jotenkin itselle on jäänyt ajatus siitä, ettei luonnollinen voi olla tarpeeksi tehokasta. Nyt kun ajatuksen kirjoittaa ylös, vaikuttaa se typerältä. Tottakai luonnonkosmetiikassakin on niitä loistavia ja vähemmän loistavia tuotteita. Yleensä myös luonnollisuus ja eläinkokeettumuus kulkee käsi kädessä, joten miksi en ole tutustunut sen paremmin tähän aiheeseen? Väitän etten vain ole kiinnittänyt huomiotani siihen, että jotkut käyttämistäni tuotteista on ollut luonnonkosmetiikkaa. Mulle ne on ollut vain uusia, kivoja tuotteita. En usko että koskaan siirryn täysin luonnonkosmetiikan pariin, mutta toivotaan että tämän kuun boksi auttaisi löytämään innon tutustua tähän kategoriaan paremmin. Pitkän alkutekstin jälkeen, siirrytään niihin tuotteisiin.

TL:DR mietteitä luonnonkosmetiikast ennen kuin siirrytään boksin sisältöön.
Tämän kuun boksi oli tavallisen pahvilaatikon värinen ja no, vähän tylsä. Mukan oli tuttuun tapaan brittien ELLE ja Lookfantastic beauty boksin oma lehtinen. Boksin omassa lehtisessä on tosiaan tuotteiden esittelyn lisäksi erilaisia artikkeleja. Tämän kuun lehtisestä löytyi uutuutena tuotteiden arvo. Helpottaa kummasti, sillä itseäni ainakin kiinnostaa tuotteiden hinnat ja ennen ne on joutunut yksi kerrallaan googlettamaan. Loistava lisäys siis LF tiimiltä.
 Tämän kuun boksissa oli 6 tuotetta, joista kaksi täysikokoista.
Esitellään ensimmäisenä se vähiten kiinnostava, eli AHAVAn natural dead sea bath salts, eli kylpysuola. Tämä tuote olisi kiva, jos mulla olisi kylpyamme. Toki tätä voi käyttää myös jalka kylpynä, mutta niiden suhteen myönnän olevani laiska. Tai siis, ne ei vain ole mun juttuni. Tämä kylpysuola sisältää 21 erilaista mineraalia ja tämä lupaa kosteuttaa ja puhdistaa. Ilmeisesti voi auttaa myös nukahtamaan paremmin sekä helpottaa jännittyneitä lihaksia. Ehkä mä kokeilen tätä jalkakylpynä, koska kai jokaisen jalat yhden kylvyn silloin tällöin ansaitsee.. Arvo vihkosen mukaan on 7£ eli 8.10e. Suht kallis yhdelle kylpykerralle, varsinkin kun ainesosaluottelossa lukee "Maris sal (Dead sea salt)" eli kyseessä on pelkkää suolaa. Hmm.. AHAVan omilla sivuilla tälle on laitettu hintaa 11$ eli 9.80e. Tämä oli tosiaan täysikokoinen tuote.
Vasemmalla on NAOBAYn recovery mask. Tämä naamio on herkälle iholle, mutta kuivaihoisen kannattaa kosteuttaa kasvot kunnolla käytön jälkeen. Naamiossa on 98.97% luonnollisia ainesosia, muunmuassa appelsiininkukkavettä,
riisi-, unikko- ja tiikeripähkinänöljyjä. Naamiossa on myös sinkkiä. Ilmeisesti naamio lupaa tehdä ihmeitä, sillä jos englantini on yhtään niin hyvä kuin luulen, tämä naamio lupaa pehmentää, virkistää sekä rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Tätä levitetään tasainen kerros ilmeisesi puhtaalle ja kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa 7-10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen huuhdellaan runsaalla vedellä. Taas kerran, vaikuttaa erittäin kivalta naamiolta ja tuoksukin on mukavan mieto. Arvoksi tälle on laitettu 4.95£ eli 5.75e. Täysikokoinen 100ml maksaa ecco-verden sivuilla 21.79e. Boksissa tuli 20ml.
Oikealla taas on Emma Hardien midas touch revitalising cream, tuttavallisemmin kosteusvoide. Tälle 15ml purkille on laitettu arvoa 13.50£ eli 15.60e. Täysikokoinen. 50ml, purkki Lookfantasticin sivuilla maksaa 65.45e. Eli ainakaan mistään edullisesta kosteisvoiteesta ei ole kyse. Tämä voide lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa. Uskoisin tämän olevan tarkoitettu ei-niin-nuorelle iholle, sillä voide lupaa myöskin kohottaa, tasoittaa, kiinteyttää sekä parantaaihon elastisuutta. Ei kuulosta voiteelta jota suosittelisin 15 vuotiaalle. Lupaa siis paljon, saa nähdä lunastaako lupauksiaan.
Vasemmalla on Grow gorgeus back into the roots - 10-minute stimulating scalp maque eli naamio hiuspohjalle. Mulla on ollut aikaisemmin tämän merkin hiuspohjan kuorinta kokeilussa, joka aiheutti ristiriitaisia fiiliksia. Erityisiä odotuksia ei tämän kohdalla siis ole. Naamion tarkoituksena on elvyttää väsyneitä ja latteita hiuksia. Tämä naamio ravitsee hiuspohjaa, nostaa juuria, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta. Naamio ilmeisesti aiheuttaa päänahassa viilentävän tunteen, sen sisältämien kofeiinin ja mentholin ansiosta. Kaikenkaikkiaan tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta tästä purkita riittää varmaan vain pariin kokeiluun. Ohjeessa käsketään levittämään tuotetta anteliaasti päänahkaan ja purkilla on kokoa "vain" 60ml. No, riittävyys selviää vain kokeilemalla. Tuotteella on muuten arvoa 6£ eli 6.95e. Täysikokoinem, 240ml, maksaa Lookfantasticilla 30.45e.
Oikealla Balance me vitamin C repair serum - lyhyesti siis seerumi. Balance me:n tuotteita on tullut suht usein beauty boksissa ja kaikista niistä mä olen tykännyt. Uskon myös että tämä seerumi tulee olemaan loistava. Tämä on myös anti-aging tuote, joka lupaa vähentää pigmenttimuutoksia, tasoittamaan epätasaista ihonväriä sekä rauhoittaa tulehtunutta ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja säteileväksi. 7ml tuubilla on arvoa 11£ eli 12.75e. Odotukset tälle on suht korkeat, saa nähdä lunastaako tämä niitä. Täysikokoinen, 30ml tuubi maksaa Feeluniquen sivuilla 38.40e.Todella kallis seerumi, verrattuna niihin joita olen ennen käyttänyt.
Viimeisenä boksin ainut meikkituote, Bellápierren mineraalihuulipuna sävyssä Envy. Mä en nyt oikein tiedä mitä mieltä mä olen, sillä uusi huulipuna ei juuri nyt innosta. Holkki on kaunis, sävy on mukavan neutraali mutta ei, nyt en vaan innostu. Sävyn kuvaillaan olevan "your-lips-but-better shade of pink" eli vapaasti suomennettuna omat-huulesi-mutta-paremmat pinkin sävyssä. Kyseessä on 100% luonnollinen huulipuna. Arvoa tällä on 16£ eli 18.50e. Ehkä mä annan tälle mahdollisuuden, sillä mulla hajosi yksi huulipuna muutama viikko sitten, mutten nyt juuri jaksa tästä intoilla. Tämä oli tosiaan mys täysikokoinen ja sen saa tilattua esimerkiksi kauneutta.com, hintaan 19.90e.

Yhteenveto
Vaikka aluksi olin epäileväinen, oli boksi kokonaisuudessaan oikein kiva. Jopa kylpysuola ja huulipuna ovat kivoja tuotteita, vaikkeivat nyt juuri mua innosta. Arvoa boksille tuli yhteensä 67.65e ja maksoin siitä itse noin 15e. Joten taas kerran tuli todella reippaasti rahoille vastinetta. No, eipä tämä boksi ole yhteisen taipaleemme aikana pettänyt vielä kertaakaan.

Teksti on suurimmaksi osaksi suomennettu Lookfantasticin omasta lehtisestä ja punnat on muutettu valuuttamuuntimen avulla sekä pyöristetty suomalaiseen tapaan. Vaikka nykyään boksin lehtisessä oli tuotteiden arvo, halusin silti etsiä täysikokoisten tuotteiden hinnat. Koska en halua rakastua kasvorasvaan joka vie mut sen jälkeen konkurssiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...