tiistai 23. huhtikuuta 2019

Kuivan ihon pelastus alle kahdella eurolla


Tämä teksti on sulle, joka kamppailet kuivan, karhean ja hilseilevän ihon kanssa. Mulla itselläni on aina ollut todella kuiva iho, jonka nyt aikuisena olen saanut pidettyä kurissa. Ainakin suurimman osan ajasta. Pari viikkoa sitten onnistuin kuivattamaan ihoni hiekkapaperin karheaksi. Onneksi tiesin miten saada tilanne takaisin normaaliksi. En laittanut meikkiä koko kasvoille, käytin vain Pirkka pesunestettä kasvojen pesuun, paljon seerumeita ja kosteuttavia voiteita. Näitä askeleita seuraamalla saa tilanteen korjattua yleensä normaaliksi. Mutta yksi tuote on yli kaiken, kun kyseessä on superkuiva iho. Mishhan pure pocket pack aloe

Paras kosteuttava yönaamio, jota olen kokeillut. Oikeastaan yksi parhaimmista naamioista ikinä. Paketissa on 10ml ja se riittää useimpien esittelytekstien mukaan 2-3 kertaan, omasta mielestäni tästä riittä melkein tuplaten käyttökertoja. Paketeissa on myös kierrettävä korkki ja ne on muutenkin kätevän kokoisia.
Naamio on geelimäinen ja väritön, eikä myöskään tuoksu oikein miltään. Levitettäessä kasvoille, tämä tuntuu ehkä hetken ”limaiselta”, mutta ennen kuin ehtii edes sänkyyn, on se suurimmaksi osaksi imeytynyt. Kuvatessa huomasin käsieni taas kuivuneen ihan korpuiksi, joten levitin tätä naamiota myös käsiin. Eihän se näin päiväsaikaan käsissä kauaa ehdi vaikuttaa, mutta mitään ei saa tuhlata.

Naamiota siis levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa yön yli ja pestään aamulla lämpimällä vedellä. Allekirjoittanut tosin pesee aina aamuisin kasvonsa kylmällä vedellä, mutta naamion ohjeessa mainitaan lämmin vesi. Itse olen pahimpina aikoina laittanut tämän vasta seerumin jälkeen, mutta yleensä suoraan kasvovedellä pyyhitylle iholle. Käytän tätä noin kerran viikossa, välillä ehkä vähän useammin. Ilmeisesti tätä voi laittaa myös silmänympärysiholle, en kuitenkaan ole niin tehnyt. Nopealla googlettelulla en löydä mitään mainintaa siitä pitääkö sy-ihoa vältellä vai ei, joten ehkä laitan vastedeskin tätä vain muualle kasvoihin.

Suosittelen todellakin kokeilemaan tätä, sillä hintakaan ei tosiaan kirpaise. K-citymarketissa tämä maksaa 1.99e ja tätä saa myös samaan hintaan muun muassa Stoorlan nettikaupasta, jollei cittaria lähettyvillä ole.

Misshalla on myös toinen yönaamio K-citymarketin valikoimissa, nimittäin pearl. Tämä löytyi mun naamio laatikosta, enkä muista yhtään millainen tämä oli kasvoilla. Tämä lupaa kosteutuksen lisäksi lisätä ihon kirkkautta ja sileyttä. Käyttöohjeet sekä hinta ovat täysin samat. Suosittelen silti todella kuivalle iholle ennemmin aloe-versiota. 

PS. jos eksyt cittariin tätä naamiota etsimään, nappaa toki mukaasi myös misshan kangasnaamioita. Niistä muutamia kokeilleena, voin suositella niitäkin. Ja jos kesäksi on uusi BB-voide etsinnässä, mun oma holy grail-tuote on Misshan BB-voide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...