tiistai 2. huhtikuuta 2019

Patterilla toimiva ripsiväri - Flormar rotating volume mascara

Bye bye anonyymiys! Täällä blogin takana häärään minä, Miia 26vee. Päätin kerätä rohkeuteni ja julkaista vihdoin naamastani kuvia. Helpottaa huomattavasti meikkien arvostelua ja niistä kirjoittamista, kun voin näyttää ne kasvoilla, pelkkien swatchien sijaan. Ja tänään halusin esitellä uusimman ripsivärini. Toivottavasti kuvista saa tarpeeksi selvää ja kirjoitan myös postauksen loppuun mitä tuotteita käytin koko meikkiini. Kaikki postauksen kuvat on myös muokkaamattomia ja otettu luonnonvalossa.
Kuvasta tulee mieleen enemmän huulipunaesittely.
Elikkäs ostin flormarilta ripsivärin, jonka harja-osa pyörii. Alla olevasta videosta, toivottavasti, näkyy kuinka suunta vaihtuu aina sammuttamisen jälkeen.
 

Omat ripseni on värittömät, enkä taivuta niitä. Arkisin riittää, että ripsivärini tuo väriä ja ehkä hiukan tuuheutta. Ripsivärini on myös kestettävä vähintään normaalin kahdeksan tunnin työpäivän verran varisematta.

Yllä olevissa kuvissa yritin saada kuvattua, kuinka suuren eron tämä ripsiväri tekee. Kuvassa olen laittanut ripsiväriä 2 kerrosta. Toisen kerroksen jälkeen kampasin ripset läpi, koska tämä ripsiväri tuntuu klömppiintyvän suht helposti. Alaripsissä en osaa käyttää väriä, jos meikkini on luonnollinen. Olen tehnyt näin niin kauan kuin muistan, mutten tiedä mistä tapa on lähtöisin. Ripsiharja  tosiaan pyörii kahteen suuntaan, joista toinen on yläripsille ja toinen suunta alaripsille. Hintaa tälle löytyi Flormarin sivuilta 18.95e ja itse ostin tämän tosiaan gran canarialta, hintaan 16.99e. Kumpikaan hinnoista ei ole mielestäni liikaa tästä ripsiväristä.

Lopputulos miellytti ja voisin kuvitella että kolmas kerroskaan ei olisi liikaa, jos silmämeikki olisi tummempi. Kuvassa oleva huulipuna on ihan yks mun lemppareista, ollu jo kauan. Kyseinen puna tuli joskus kauan sitten LF beauty boksissa.

Meikkiin käytetty:
Primer - Illamasquan Hydra veil primer (ei kuvassa)
Meikkivoide - Fenty beauty pro filt´r, sävyssä 150
Peitevoide- Fenty beauty pro filt´r, sävyssä 150
Puuteri - Essence Brighten up! Banana powder
Aurinpuuteri sekä poskipuna - Benefit, get the pretty started
Highlighter - Becca, sävyssä opal (ei kuvassa)
Luomivärinpohjustus - Urban decay, eyeshadow primer potion original
Luomiväri - Essence G´day sydney
Kulmat - Benefit Ka-Brow!
Huulipuna - MDMflow, sävyssä Bossy
Kiinnitys - Urban Decay All nighter


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...