keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Tuliaisia Gdanskista


Nyt kun oli pitkät vapaat, kävi osa perheestäni Puolassa. Itse olin talo- ja lemmikkivahtina, josta sain kiitoksena aivan jättisuuren tuliaiskasan. 


Alun perin pyysin äidiltäni tuliaiseksi Fenty beautyn huulilakkaa, mutta ne olivat kuulemma kaikki loppu. En epäile sillä sen verran laadukkaita ne ovat. Seuraavasta esittelystä huomaa, että äitini ja siskoni ehkä ihan vähän innostuivat näiden tuliaisten kanssa.

Heti ensimmäisenä sain käsiini kolme sephoran naamiota, joista yksi oli täysin uusi tuttavuus.
Vasemmalla on kangasnaamio käsille. Mä tykkään näistä käsinaamiosta ja omat työt aina kuivattavat käsiä, niin tällainen tehokosteuttaja silloin tällöin tulee ihan tarpeeseen.
Oikealla on tämä uusi tuttavuus 5-in-1 makeup primer naamio. Kyseessä on kangasnaamio, jota pidetään kasvoilla 3 minuuttia ja ilmeisesti tämä korvaa kosteusvoiteen sekä primerin. Naamio lupaa kosteuttaa, kirkastaa, blurrata(?), tasoittaa ihoa sekä kiinnittää meikin. Okei, kuulostaa super tuotteelta ja taidan käyttää tämän, kun seuraavan kerran on isommat juhlat tiedossa. Kurkkasin naamion hinnan puolan sephoran sivuilta ja hintaa tälle oli 20.00 zlotya eli euroissa 4.66e. Monet kangasnaamiot maksavat saman verran, ellei enemmän, mutta kyllä mä tyydyn vastedes käyttämään normaalia primeria.
Alimpana kuvassa on tavallinen kangasnaamio, sephoran omaa mallistoa tämäkin. Naamio lupaa pienentää ihohuokosia ja puhdistaa sekä parantaa ihon koostumusta. Kuulostaa hyvältä.

Sain myös kaksi Tony Molyn silmänympärysiholle tarkoitettua tikkua. Okei, tikku kuulostaa tyhmälle, mutten tiedä miksi muuksi näitä sanoa. Molemmat paketit ovat äärettömän suloisia. Kissa-versio lupaa kosteuttaa ja valaista. Panda-versio taas poistaa turvotusta, häivyttää pieniä juonteita ja kirkastaa ihon sävyä. Nappasin heti pandan kokeiluun ja mä en ole vielä oppinut käyttämään sitä. Voide on erittäin kiinteää ja en oikein tiedä miten sen parhaiten saisi levitettyä iholle. No, kokeiluja on takana vasta yksi niin ehkä vielä opin.




Viimeisenä sephorasta, Fenty beautyn ”Frost hunny – metallic eye + lip crayon 3-pc set” eli vapaasti suomennettuna metallihohtoiset silmä ja huuli väriliidut. Paketti tosiaan sisältää kolme ihan älyttömän kaunista meikkikynää. Mä en edes tiennyt näiden olemassa olosta, joten tämä oli iso yllätys. Koska huulilakkoja ei ollut, olivat äitini ja siskoni napanneet tämän mukaan. Mä odotan innolla näiden kokeilemista meikissä, sillä nämä värit vaan ovat niin upeat. Jos siis näitä raaskii edes koskea, sillä en halua rumia sormenjälkiä kauniisiin meikkikyniini.


Sephoran lisäksi sain tuliaisiksi sukkia lentokentältä ja Hard Rock Cafen hupparin, Hard rock cafesta tietty. Sukkia eikä huppareita voi olla koskaan liikaa, joten napakymppi taas.

Ihan mahtavat tuliaiset, en todellakaan odottanut näin paljon. Vielä kerran kiitos äiti ja sisko, olette ihania ja mä raahaan seuraavalta reissulta teille vähintään yhtä paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...