keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Ipsy glam bag - maaliskuu 2019

Tänään postilaatikossa odotti iloinen yllätys, ipsy glam bag sekä LF beauty boksi. Ipsy saapui taas odotettua nopeammin, paketilla ei mennyt kuin muutama viikko. Pidemmittä puheitta, katsotaan mitä tällä kertaa tuli:
Joka kuukausi tulee tosiaan erilainen meikkipussukka ja maaliskuun versio oli mun mieleeni. Ruusukultaa, sähkönsininen vetoketju ja motivoiva lause, mitä muuta mä voisin enää toivoa? Kuvassa oleva ananas on muuten mun uusin viherkasvi-rakkaus, niin täydellinen.
Pussukassa oli myös taas lappu, jossa tuotteiden tiedot ja vinkkejä. Maaliskuun teemana oli naiset. Brändit joita tämän kuun bägi sisälsi, olivat naisten perustamia.
Pussukassa tuli Tarten ripsiväri 4.5ml. Itse puteli on todella pieni, joten harjaosa vaikuttaa kuvassakin valtavalta. Se myös on oikeastikkin suhteellisen iso harja, muttei vaikuta liian kömpelöltä silti. Kyseinen ripsiväri sisältää Jojoba- sekä carnaubavahoja, vahvistamaan ja suojaamaan ripsiä sekä estämään varisemista. Tarte on cruelty-free, joten se nostaa aina automaattisesti pisteitä mun silmissä. Täysikokoisella ripsivärillä on Tarten omilla sivuillta hintaa 25e ja netistä kaivetun tiedon mukaan täysikokoinen olisi 9ml. Eli tämän arvoksi voidaan laskea 12.50e.
Silmänympärysvoide, ilmeisesti korealaista kosmetiikkaa. Merkkinä on Answer from ja tuote on luminous collagen eye cream. Kyseessä on kosteuttava ja suojaava sy-voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä lupaa kosteuttaa, virkistää ja kirkastaa sy-ihoa. Tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä mun tämänhetkinen sy-voide alkaa olemaan jo loppumaisillaan. Hinnasta tai jälleenmyyntipaikoista en löytänyt mitään, sillä tämä merkki on vasta tulossa markkinoille. Kävin heidän omilla sivuillaan www.answerfrom.com ja sieltä löysin tämän tiedon, sekä sen että kyseessä on vegaaninen ja cruelty-free merkki. Taas kerran iso plussa.
Mukana tuli taas myös sivellin,SLMISSGLAM SS62 Short shader brush. Kyseinen merkki, SLMISSGLAM, on youtubettaja Stephanie Lewisin perustama ja siveltimet on.. rumpujen pärinää.. Cruelty-free! Kyseinen youtubettaja ei ole mulle entuudestaan tuttu, mutta aion kyllä katsella hänen videoitaan myöhemmin. https://slmissglambeauty.com/ on muuten täynnä toinen toistaan kauniimpia sivellinsettejä sekä siveltimiä. Ainakin mun sisäinen prinsessa (tai harakka, miten sen ottaa) rakastui niihin. He myös postittavat maailmanlaajuisesti, joten näitä kaunokaisia saa suomeen. Hmm, miten voin uusia mun siveltimet rikkomatta ostolakkoa? Arvoa laskisin tälle siveltimelle 8e.
Neljäntenä pussissa oli Jolii cosmeticsin huulipuna. Tai huulilakka, mikä hän nyt onkaan virallisesti. Kyseessä on vegaaninen ja cruelty-free merkki jälleen! Sävynä sain kylmän laventelin/violetin Lavandan. Mä en tiedä vielä tuleeko meistä ystäviä vai laitanko tämän eteenpäin. Katsellaan nyt hetki toisiamme ja mietitään. Tämä huulipuna sisältää myös jojoba-öljyä ja shea-voita. Koostumus vaikuttaa mukavan kosteuttavalta, sillä tämä kuivuu mataksi ja yleensä mattapunat kuivattavat, enemmän tai vähemmän. Täysikokoinen eli reipas 4ml huulilakka maksaa Joliin omilla sivuilla 18$ eli 15.92e. Tälle mun kappale on kokoa 2.5ml, joten arvoksi saan noin 8-9e.
Viimeisenä muttei taaskaan vähäisimpänä, OFRAn highlighter sävyssä Star island. Näitä on hehkutettu, kehuttu ja mainostettu paljon. Ja vihdoin minäkin pääsen kertomaan oman mielipiteeni. Harvemmin innostun highlightereista, mutta tämän kohdalla tilanne on toinen. Itse kotelo kylläkin vaikuttaa vähän kömpelöltä, muttei kuitenkaan ole. Paketti on erilainen, mitä esim OFRAn omilla sivuilla näkyy, mutta muistelisin jostain lukeneeni näiden muuttuneen hetki sitten? Kyseessä on kuitenkin täysikokoinen, 10gramman tuote. Tähän muuten myydään täyttönappeja, joten samaa rasiaa voi käyttää pitkään. Jee, ekologisuus on myös plussaa! Ja ei, edellinen lause ei ollut sarkasmia. Sävyn kuvaillaan olevan "ivory" eli norsunluun värinen. No, mun mielestä tässä on kullan sävyjä ja mieleen tulee ehkä enemmän shampanja. Kaiken kaikkiaan tämä oli varmaan odotetuin tuote ja tämä tosiaan oli täysikokoinen, eli arvoltaan riippuen ostopaikasta 25-30e. PS. Cruelty-free.

Yhteenveto
Kaikki tuotteet pääsevät todennäköisesti käyttöön ja mun mielestä pussukka oli tässä kuussa 6/5. Meikkipussi itsessään oli ihana, tuotteet loistavia ja kaikki oli cruelty-free! Kerrassaan loistava kokonaisuus. Arvoakin tälle saan reippaasti yli 50e, ilman sy-voidetta tai pussukkaa. Joten, taas sain rahoilleni mukavasti vastinetta, sillä pussukan hinnaksi postikuluineen tuli taas sen noin 23e.
Bonuksena mun uusi, vielä sekaisin oleva meikkaus/työpiste. Meikkipöydältä puuttuu vielä peili valoineen ja säilytystilaa tarvitsen ehdottomasti lisää. Myönnän vihdoin omistavani oikeasti liikaa kosmetiikkaa. Meikkipöytä on ikeasta, tietokonepöytä jyskistä ja tuoli on itse entisöity. Pikkuhiljaa hyvä tulee, silti jo seuraavaa ikea-reissua odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...