perjantai 5. huhtikuuta 2019

Mitä tuli taas ostettua?

Olen jo muutaman kerran maininnut mun selkärankani olemattomuudesta, mitä tulee shoppailuun. Ja tänään lähdin Sokokselle hakemaan kummitädille lahjaa ja kyllä, mukaani tarttui itsellenikin jotain. Kävin myös cittarissa ruokaostoksilla tai enemmänkin herkkuostoksilla, mutten sielläkään voinut olla kiertämättä kosmetiikkaosaston kautta. Onnistuin kyllä vastustamaan monia, monia houkutuksia tänään, eikä rahaa kulunut omiin ylimääräisiin juttuihini mitään älyttömästi. Pidemmittä puheitta, siirrytään niihin ostoksiin.
Ylärivi
Sokokselta löysin kummitädille Lacomen tuotesetin. Tuotteet on tarkoitettu kuivalle iholle ja myyjän sanojen mukaan ei pitäisi olla vahvasti hajustettuja. Paketissa on puhdistusemulsio 50ml, kasvovesi 50ml, seerumi(?) 7ml, päivä- ja yövoide koossa 15ml. Paketilla oli hintaa 19.90e, mikä on todella edullinen siihen nähden mitä normaalisti Lancomen tuotteet maksaa.
Toisena tuotteena oikealla yläkulmassa on Aussien 3 minute miracle- tehohoitoaine. Ostin sen koska katsoin sen olevan alennuksessa 5euroa, mutta nyt kotona kuittia katsoessani huomasin maksaneeni normaalin hinnan eli 9.50e. Tykkään kyllä tuotteesta ja se on täysin rahansa arvoinen, mutta silti harmittaa. Ehkä katsoin lapun väärin, ehkä hinta ei ollut päivittynyt koneelle, kuka tietää. No, onneksi tiedän kyseisen hoitoaineen olevan loistava, eikä tosiaan normaali hintakaan kirpaise kukkaroa. Tämä hoitoaine sopii kärsimättömille, sillä sen vaikutusaika on 3minuuttia ja omille hiuksille tämä ainakin tekee ihmeitä.
Alarivi
Vasen on mulle ihan tuntemattoman merkin, Darphin, näytepussukka. Kyseessä on kosteuttava kasvorasva kuivalle iholle. Sokoksen sivuilla 50ml purkki maksaa 49.90e eli ei mistään halvimmasta päästä. Harmi että näytteellä on kokoa vain 1.5ml eli siitä riittää kyllä muutamaan käyttökertaan, mutten tiedä voinko itse tehdä sen perusteella ostopäätöstä näin kalliista rasvasta.
Oikealla puolella on Garnierin self-tanning wipe, itseruskettava liina. Mä käytän itseruskettavia jonkin verran, koska mä en yksinkertaisesti rusketu. Nappasin tämän mukaan kokeilumielessä, koska tässä oli -40% lappu. Hintaa jäi siis 1.44e kun aikaisemmin hinta oli 2.40e. En tiedä mitä järkeä tälläisissa liinoissa on, sillä halvemmaksi tulee ostaa kokonainen purkki itseruskettavaa. Mutta kaikkea pitää kokeilla, eli annan tälläkin mahdollisuuden yllättää mut.
Nyt on huimat ostokset! Cittarista nappasin mukaan paketin kasvopapereita sekä silmänympärys naamion garnierilta. Oikealla alhaalla oleva puteli oli näyte libressen intiimipesugeelistä.
 Kleenexit maksoi 1.85e ja nämäon ollut oikeastikin ollut ostoslistalla pitkään.
Garnierilta ilmestyi joskus viime vuoden puolella (tai ainakin allekirjoittanut löysi ne viime vuonna) kaksi erilaista silmänympärysnaamiota. aikaisemmin ostin sen oranssin version,missä on kaksi erillistä lappua silmien alle. Tässä paketissa on naamio, joka tulee molempien silmien päälle. Ehkä näette sen jo kuvasta. Tykkäsin siitä edellisestä naamiosta ja uskon että tykkään myös tästä. Naamiossa on mukana viilentävä vaikutus, mutta taidan silti laittaa sen jääkaappiin aamua varten. Ainut syy miksen käytä näitä useammin, on hinta. Yksi paketti maksaa cittarissa 2.95e ja esim kicksissä 3e.
Ja tosiaan, intiimipesugeeli-näyte. Sanahirviö, jonka kirjoittamisesta en ole varma. Luotan siihen että se on lähes oikein kirjoitettu. Mutta tosiaan libresseltä on ilmestynyt uusi sarja, V-care. Siihen sisältyy kaksi erilaista intiimipesugeeliä, pikkuhousunsuojat ja intiimipyyhkeitä. Tosiaan cittarissa oli tarjolla näyte tästä pesugeelistä ja nappasin sen mukaani, koska hei, ilmainen näyte.
Bonus
Mä rakastan batterya. Sitä normaalia versiota ja en tähän mennessä ole innostunut niistä muista mauista, en edes juo sitä normaalia light-versiota. Mutta tämä, persikka-vadelmabattery, oli pakko maistaa. Ja ei, en vieläkään aio vaihtaa normaalia batterya, mutta olihan tämä ihan kivan makuinen. Enemmän muistutti normaalia limsaa kuin energiajuomaa. Jos et tykkää energiajuomista yleensä, suosittelen maistamaan tätä. Jaffakeksit ostin vain ja ainoastaan siksi että olen ostanut kaikki edellisetkin erikoisuudet, kettukarkki- ja vihreä kuula-keksit.

Yhteenveto
Omiin kosmetiikkajuttuihin kulutin siis tänään 15.74e ja aikaisemmin viikolla ostin ipsy glam bagiin 3 extra tuotetta, jotka maksoivat 9.03e. Eli tällä viikolla tein ylimääräisiä kosmetiikkaostoksia 24.77 euron edestä. Summaan on laskettu mukaan myös kasvopaperit.


Nyt aion toivottaa teille kaikille lukijoille mahtavaa viikonloppua. Itse aion kääriytyä vilttiin ja mennä sohvannurkkaan kahvikuppini kanssa. Televisiossa pyörii Breaking bad tai Brooklyn 99. Täydellinen perjantai-ilta siis.

Mikä on sun lempi televisiosarja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...