sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Lomashoppailut

Vihdoin sain kirjoitettua tän postauksen. Jotenkin koko viime viikko oli olevinaan tosi kiireinen. Pidemmittä puheitta, siirrytään katselemaan mitä kaikkea reissulta tarttui mukaan!


Ihan ensimmäiset ostokset tein jo lentokoneessa. Viime reissulla jäi harmittamaan etten ostanut kyseistä egyptian magic-rasvaa ja Norwegianin lennolla tämä 75ml purkki maksoi 25e. Tätä kokoa ei ilmeisesti myydä kuin lennoilla, sillä nettikaupoista löytyy vain koot 59ml ja 118ml. Parhaan hinnan löysin bangerheadin sivuilta jossa 118ml maksaa tällähetkellä 29.52e. Tämä rasva kuuluu taas kerran mun holy grail- kategoriaan. Moschinon hajuvesi oli myös tarjouksessa 20e. En aluksi edes tiennyt tarkalleen minkä hajuveden ostin, mutta yllätyin positiivisesti avattuani paketin.Olen tätä kyseistä hajuvettä aikaisemmin tuoksutellut, ihan vaan erikoisen pullon takia. Tuoksuna itse kuvailisin tätä sporttiseksi, raikkaaksi ja silti naiselliseksi. Sokoksen sivuilla tälle löytyy hintaa 42.90e.
Eli lentokoneessa tuhlasin yhteensä 45e.
The bodyshop, löytyisi mys suomesta, mutta mä en vaan voi vastustaa kyseistä kauppaa ikinä. En usko että bodyshopilla on yhtään huonoa tuotetta. Vanulaput olin unohtanut pakata mukaan, joten ne oli "pakollinen" ostos. Halvemmalla olisi päässyt hakemalla ne marketista, mutta halusin tällä kertaa ostaa ne body shopilta. Niillä oli hintaa 3.50e ja mun mielestä hinta on tosi suolainen. Lopuksi en edes tykännyt vanulapuista, sillä ne oli ihan liian ohkasia. Kuorintaliina meni lahjaksi, joten siitä en osaa kertoa kokemuksia. Hinta 4e. Kolmantena ostoskoriin hyppäsi maailman suloisin kynsiviila, jolla oli hintaa 3e. Kuvassa ylhäällä, vaalean violetti tuubi on Instaglow CC cream. Ilmeisesti kyseessä on primer joka kosteuttaa, pienentää ihohuokosia ja kirkastaa kasvoja. Suomen the bodyshopin sivuilta en tätä löytänyt, mutta englannin sivuilta löytyi. Hinnaksi sivuilla ilmoitetaan 15£ eli euroissa 17.60e. Itse maksoin 5.40e. Viimeisenä on kolme erilaista kuorintavoidetta, pienempinä pakkauksina, jotka olivat tarjouksessa 5e/kpl ja ota 3 maksa 2. The body shopin kuorinnat on rakkautta, ne tuoksuu ja tuntuu älyttömän hyvälle.
Tha body shopiin kului 26.70
Kyllä, paketissa lukee rotating eli kyseessä on pattereilla toimiva, pyörivä ripsiväri. Kyllä, se kuulostaa tyhmältä ja Lorealilla oli myös joskus aikoinaan pattereilla toimiva ripsiväri. Mutta mä en malta odottaa et pääsen näyttämään lopputuloksen jonka tällä saa aikaan. Menin pieneen shokkiin kun tätä kokeilin. Yllätyin flormarin liikeen edullisuudesta ja tämä ripsiväri taisi olla kallein, 16.99e. Flormarissa oli myös tarjous jossa jokainen jonka ostokset ylitti yli 25euroa, sai ripsivärin ilmaiseksi. Onneksi meitä shoppailijoita oli 3 ja jakamalla ostokset, maksoi minunkin ostokset 24.98e. Olin aluksi tosiaan rehellisesti menossa pelkän ripsivärini kanssa, mutta myyjä ehdotti että maksan kaverin ostoksista yhden. Eli rehellisyys kannattaa! Ylemmän ripsivärin normaalihinta normaalisti on 9.99e.
Flormarin ostokset maksoivat 16.99e

 Douglasista ei mukaan tarttunut montaa tuotetta. Garnierin 100ml kokoinen misellivesi. Maksoin kyseisestä matkakoosta 1,29e ja kicksin sivuilla samankokoinen maksaa 3.60e. Muistan käyttäneeni tätä joskus ja tykänneeni tosi paljon, tiedä häntä miksi se on jäänyt pois. Punainen tuubi on Douglasin omaa sarjaa oleva käsirasva, tuoksuna Toffee omena ja hintana 1.50e. Mä en yleensä tykkää douglasin omien tuotteiden tuoksusta, mutta tämä oli ihana. Takana olevassa paketissa on 5 erilaista naamiota, viiteen eri tarkoitukseen. Kasvoille, huulille, silmille, käsille sekä jaloille. Tämä lähti mukaan ihan pelkän hinnan takia, sillä koko paketti maksoi 7.95e. Edessä oleva paketti on perus nivean puhdistusliinoja, pienemmässä koossa. Ne nappasin mukaan kokonsa ja 1e hintansa takia.
Douglasiin tuhlasin 11.74e

Me taidettiin käydä saaren pienimmässä primarkissa ja kosmetiikka valikoima oli siellä surkea. Mukaan tarttui 3 pakettia, joissa on huulikynä ja nestemäinen huulipuna. Testiin ei ole vielä päätynyt yksikään, mutta muistelisin erään vloggaajan kehuneen näitä. Hintaa näillä oli 4e/kpl. Alemmassa kuvassa on paketti meikinpoistoliinoja sekä paketti ennen meikkausta käytettäviä liinoja. Nämä liinat myydään aina kahdenpaketeissa joka maksaa 1.50e eli yhdelle täydelle paketille, jossa on 25liinaa, jää hintaa 0.75e. Alempia en tosiaan koskaan ole kokeillut, ylemmät kuuluu suosikkeihini.
Primarkin saldo 15e
Nämä ostin ruokakaupasta. Kyllä, luit oikein. Sivellin on ihana. Napakka, mutta samaan aikaan pehmeä. Hinta 5.25e. Ostin myös meikkivoiteen 5.50e ja peitevoiteen 4.50e. Mitään tietoa kummastakaan ei ole, mutta ei niitä ainakaan hinnalla ole pilattu. Niistä lisää joskus.

Jatketaan markettilinjalla, nämä siis samasta ruokakaupasta kuin edelliset meikit.
Ylärivi vasemmalta oikealle:
Kosteusvoide kuivalle ja herkälle iholle, 75ml. 2.75e
Puhdistusvaahto kuivalle ja herkälle iholle, 100ml. 2.75e
Kuorintavoide kasvoille, 75ml. 2.50e

Alarivi:
7 kertakäyttöistä hyalyronipipettiä. 3.50e
Toivottavasti silmänympärysvoide. 1.95e

Tuotteet, jotka eivät päässeet kuviin:
Hiusseerumi 3.95e
Hiuslakka 1.60e
Hoitoaine, jonka annoin eteenpäin. 1.50e
yhteensä 35.75e



Viimeisenä ja tärkeimpänä, sephoran ostokset. Fenty beautyn meikkivoide, ehkä täydellisin ikinä. Mun kirjoissa tämä lasketaan vielä  suht edullisiin meikkivoiteisiin, sillä se maksoi 32.95e. Ostin myös saman sarjan peitevoiteen, ofc, jolla oli hintaa 24.95e. Edessä on myös eyeliner, sephoran omaa sarjaa ja maksoi 7.95e. En hehkuta tässä postauksessa näistä sen enempää, sillä nämä todellakin ansaitsee oman postauksen.
Sephora yhteensä 65.85e

Kokonaisuudessaan tuhlasin kosmetiikkaan reissun aikana 219.03e.
Mun on todellakin pidettävä taukoa kosmetiikasta ja syötävä makaronia pitkän aikaa. Toisaalta, riittäähän taas uusia kokeiltavia hetkeksi. Ja kaikenkaikkiaan, olin varautunut suurempiin ostoksiin enkä ostanut mitään, mikä ei tulisi käyttöön. Erittäin onnistuneet ostokset siis. Vai mitä mieltä te lukijat oletta, menikö överiksi?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...