tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ostolakko ja oman kulutuksen miettiminen.



Kuvaillessani kanarian ostoksia, rupesin miettimään omia ostotottumuksiani ja niiden ekologisuutta. Mä oon aina rakastanut materiaa ja harrastanut tunneshoppailua. Toiset syö tunteisiinsa, mä shoppailen. Iloon, suruun, stressiin ja no, kaikkeen mahdolliseen. Ja rakastan kaikkea shoppailua, innostun jopa auton pesuaineista, ruuasta ja siivoustarvikkeista. Ja nyt reissun jälkeen ajattelin aloittaa ostolakon koskien kosmetiikkaa ja vaatteita. Kosmetiikkaa saan ostaa vain, jos tuote on täysin loppu. Eli ei hamstrata 5purkkia hoitoainetta kaappiin odottamaan, vaan käytetään se käytössä oleva sekä varastossa olevat loppuun. Sama siis kaikkien tuotteiden kohdalla.

LF beauty boxista en luovu, mutta ipsystä kyllä. Olen liian kärsimätön ja postikulut nostivat ipsy glam bagin hinnan melkein 23 euroon. Ja tällä hetkellä en halua maksaa kuukausiboksista yli 20 euroa. Ja ei se nyt kolmesta eurosta olisi muuten kiinni, mutta opiskelijana täytyy valita vain toinen, ipsy tai LF. Ja aion myös antaa itselleni pari valttikorttia, jos esimerkiksi matkustan jonnekkin. Koska loma ei ole loma ilman shoppailua.

Mutta suomessa, aion kieltää itseltäni kaiken uuden ostamisen. Haa, toinen porsaanreikä. Rakastan kierrellä kirppiksillä ja sieltä aina välillä mukaan tarttuu vaatteita. Blogiin tulee silti paljon sisältöä, koska myönnän omistavani ihan kiitettävät varastot kaikkea mahdollista. Ja toki LF boksista tulee joka kuukausi uusia, onneksi paljon matkakokoisia kylläkin. Silti tästä projektista tulee vaikea. Lähipäivinä ajattelin esitellä lomaostokset ja kirjoittaa kokonaisen postauksen että missä gran canarialla kannattaa shoppailla.

Mun lomaltapaluu-masennus pahenee vaan entisestään näitä kuvia katsomalla. Toki tänäänkin ulkona oli ihana, keväinen keli mutta silti. Arkeen palaaminen masentaa aina. Mutta nyt ryhdistäydyn blogin suhteen (Muu arkinen elämä saa odottaa) ja alan kirjoittelemaan teille niitä ostos-postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...