maanantai 4. maaliskuuta 2019

Esittelyssä kaikki luomiväripalettini osa 1

Mulla on tällä hetkellä menossa projekti, jossa yritän karsia tavarat minimiin, hyvin epätoivoinen projekti kylläkin. Viime muuton yhteydessä karsein jo paljon tavaraa pois, mutta silti sitä tuntuu olevan liikaa. Yritän myös valita tuotteita pannuprojektiini ja päädyin katsomaan luomiväripalettejani. Nyt haluan esitellä ne teille ja kertoa jokaisesta hiukan!


Anastasia beverly hills, Modern reneissance



Mun ensimmäinen vähän kalliimpi kosmetiikkaostos. Ja voi että tää paletti lumos mut täysillä. En tarvii tän paletin lisäks mitään muita, jos tarvis valita yksi loppuelämäksi. Mä rakastan noita värejä ja niiden pigmenttisyyttä. Ennen tätä palettia käytin aina tylsiä ja turvallisia värejä, eli ruskean eri sävyjä. Olisinpa aikaisemmin jo tiennyt kuinka hyvin esimerkiksi oranssi sopii sinisille silmille. Tää on ja varmaan aina tulee olemaan mun lempipaletti. Ikää tällä taitaa olla jo 3 vuotta, mutta säilön tätä varmaan vielä eläke-iässäkin. Kuvastakin huomaa että kaikkia värejä on käytetty. Elämäni eka luomiväri jossa näkyy pohja! Täyttä rakkautta.

Sephora, intense coffee collection



Sain tämän viime kesänä, mutta taisin ottaa käyttöön vasta joskus marras-joulukuussa. Paletti on kätevän kokoinen ja kaikki sävyt on erittäin pigmenttisiä. Tämä paletti on just niitä turvallisia ja helppokäyttöisiä. Tällä saa tehtyä arki- sekä juhlameikin helposti, tosin itse kaipaan enemmän juuri oranssia mukaan. Kaikenkaikkiaan loistava paletti.

Primark, PS.. Amber passion

 


Ostin paletin sen kätevän koon ja ulkonän perusteella. Jälkeenpäin huomasin että tässä paletissa on selkeästi matkittu Hudabeautyn warm brown obsessions palettia. Värit kannessa on melkein identtiset, niiden paikkoja on vain muutettu. Hintahan kyseisellä paletilla  on melkein naurettava, 3.50e laatuunsa nähden. Väreistä oranssit mattaset on erittäin pigmenttisiä ja kokonaisuudessaan paletti saa kiitettävä arvosanan. Eli uskoisin kyseessä olevan hyvä dupe, vaikkakin ehkä liian selkeäsi kopioitu. En tiedä, mitä mieltä olette te lukijat?


Bh.cosmetics, Carli Bybel





Tämä paletti on vanhin mun koko kokoelmassa. En ole edes koskenut muutamaan vuoteen koko palettiin, rehellisesti olin jo unohtanut omistavani tämän. Tässä paletissa on 10 luomiväriä ja 4 highlighteria. Highlighterit ja shimmerit ovat täydellisiä, mattasävyistä taasei tunnu saavan mitään irti. Varsinkin vaalein sävy on lyhyesti sanottuna surkea, vaikka yritin kerrostaa sitä ei se näy iholla yhtään. En usko että tulen käyttämään tätä palettia muuta kuin highlightereiden osalta.

 

 

Essence, fall back to nature

 

 











 








Ostin tän syksyllä K-citymarketista, pelkästään paletin ulkonäön vuoksi. Paletin värit on toki kauniit ja syksyiset, mutta vihreä ei toimi mun silmissä. Mutta rakastan syksyä ja paletti oli limited edition ja ja.. Mitä näitä selityksiä nyt olikaan. Pakko tämä oli kuitenkin saada. Rakastan tätäkin palettia, siitäkin huolimatta etten tätä oikeastaan koskaan käytä. Ehkä mä saan vielä ton vihreänki toimimaan. Laatu on tuttua essenceä, eli hintaansa nähden loistava.

Mikä on sun lempi paletti?

Löytyykö samoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hotel & Spa resort Järvisydän 2019

Seuraavat kaksi postausta ei liity kosmetiikkaan, mutta halusin jakaa nämä asiat teidän kanssa silti.  Käytiin viikolla 43 Rantasalmell...